Popularna pjevačica Neda Parmać Mostarce uvodi u Novu godinu

neda
Kako bi 2015. godina počela u dobrom raspoloženju dočekajte je u modernom i dizajnerski uređenom Lucullus Music Baru u kojem će nastupati poznata hrvatska pjevačica Neda Parmać, koja se osim talentom može pohvaliti i glazbenim obrazovanjem.

- Veselim se nastupu u Mostaru u Lucullus Music Baru. Pripremam zanimljiv repertoar koji će biti prožet najboljim domaćim i stranim plesnim hitovima - najavila je hrvatska pjevačica.

Zabava za doček Nove godine u Lucullus Music Baru je zatvorenog tipa i broj ljudi je ograničen, što znači da će samo sto najbržih moći kupiti ulaznice za nezaboravan provod.

Osim vrhunske glazbe, Lucullus Music Bar svojim gostima nudi bogat švedski stol na kojem će se nalaziti pohani pileći fileti, rolana teletina, meza (pršut, pečenica, kulen i livanjski sir), mozzarella s rajčicom, zelena i crvena rolada, dekorativni zalogajčići bagetti i tramezzini, pite burek, sirnica i zeljanica, kiflice, peksimeti, francuska salata, sezonsko voće i najfiniji kolačići.

Ulaznice za nezaboravan doček Nove godine u prodaji su od utorka, 16. prosinca, po cijeni od 50 KM.

Dođite na drugi kat TC Piramida, u Lucullus Music Bar, i sa stilom ispratite 2014. te nasmijani, dobro raspoloženi i okruženi prijateljima zakoračite u novu godinu.