Pomozimo svojim glasom Hrvatu da se zaposli na svom poslu iz snova!

Discovery Channel, Andrew Furlan
Australski Hrvat Andrew Furlan jedan je od 25 finalista natječaja za radno mjesto pripravnika u australskom Discovery Channelu. O pet kandidata koji će dobiti priliku za razgovor neće odlučivati komisija već - gledatelji!

Svaki od finalista morao je napisati jedan članak te dostaviti jednu fotografiju i jedan video. Furlan je objavio svoju fotografiju s Machu Picchua, uz popratni tekst.

'Dok je magla obavijala ogromne vrhove, planine su zapale u tajanstvenu tišinu, a ojačao je osjećaj misterija. Stajao sam zapanjen gustim bijelom velom magle koji se prostirao preko drevne građevine Inka. Misteriozna izmaglica počela je gutati rojeve turista ispod i na trenutak je Machu Picchu pripadao meni. Tijekom četiri dana planinario sam na strašnoj vrućini kroz peruanske Ande, biciklirao uskom cesticom po obroncima planina, po pljusku i probijao se kroz brze rijeke samo na drvenoj platformi i kablu. Ove prepreke i izazovi s kojima sam se suočio promijenili su moj životni put zauvijek. Namjeravao sam se vratiti u Australiju završiti fakultet kad završi moj put u Peru, ali u ovom trenutku, gledajući nevjerojatno svjetsko čudo, znao sam da je ovo početak veće avanture, novog poglavlja u mom životu, morao sam nastaviti istraživati ovaj predivan svijet u potrazi za trenucima poput ovog', napisao je Furlan.

Vas pozivamo da glasujete za njega! Kliknite na link OVDJE i zatim, na njegovoj stranici, ispod teksta, na VOTE NOW.

Glasovati možete 10 puta dnevno. Prvih pet kandidata s najviše glasova dobit će priliku za razgovor za posao.