Pojavila se stranica na Facebooku koja pruža usluge udaje bh. državljanki za Arape

udaja, Facebook socijalna mreža, BIH, arapi
...počevši od dadilje za vaše mališane, do agencije za čišćenje ili pak krečenje.

Također, mnoge su namijenjene i za razmjenu informacija studentima ili pak savjetima u odgoju djece, ali i kulinarstvu. Svima je poznato da je oprez jako važan kad je u pitanju "poslovanje" na Facebooku, jer neke stranice vode ljudi od povjerenja, no neke i ne.

U "moru" Facebook stranica, pojavila i još jedna kojoj u opisu stoji da je "agencija za bračna posredovanja", a još veće iznenađenje od toga je njen naziv - "Udaja za Arape", donosi N1.

Jedna čitateljica je razgovarala s administratorom na stranici kako bi saznala rade li zaista na "traženju Arapa za supruga" ili je ipak riječ o šali. Ispostavilo se da je ovo prvo u pitanju.

"Mi smo agencija koja se bavi posredovanjem, ali isključivo za brak između bh. državljana i Arapa. Ako ste zainteresirani za brak, pošaljite svoju sliku i specifikacije - koliko godina, čime se bavite, zanimanje, mjesto prebivališta, a mi ćemo vam ponuditi neke opcije. Surađujemo s agencijama za bračno posredovanje iz bogatih arapskih zemalja", kazali su čitateljici.

Na njezino pitanje mora li platiti usluge, kazali su kako nije potrebno i da je potrebno samo da proslijedi svoje podatke i fotografije, kao i da napiše kakvog muškarca želi kako bi ograničili potragu.