Pogledajte kako su Imoćanka i Hercegovac napravili najljepše morsko vjenčanje

...Marinu Frapa u Rogoznici... I to se pokazalo kao savršen izbor. Marina Zorica, udata Boras i Danijel Boras imali su definitivno jedno od najljepših morskih vjenčanja.

Marina ima 26 godina i rođena je u Nici na Azurnoj obali, no njezini korijeni kriju se u Skradinu i Imotskom. Prije tri godine preselila se u Stuttgart, piše Diva.hr. Naravno, kako ona sama kaže, jedini razlog koji ju je natjerao da napusti mediteransko more, sunce i obitelj je ljubav, odnosno njezin dragi Danijel. On ima 37 godina, rođen je u Stuttgartu, no podrijetlom je iz Ljubuškog u Bosni i Hercegovini.

Upoznali su se prije četiri godine, a sudbonosno "da" izrekli 8. kolovoza, a Marina je objasnila odabir lokacije:

Za ovu smo se lokaciju odlučili jer je uistinu čarobno mjesto: mjesto na otvorenom s pogledom na more.

Dva dana prije vjenčanja imali su pool party u En Vogue Beach clubu u Solaris Resortu nedaleko od Šibenika, a za to je vrijedio i poseban dress code: svi uzvanici i uzvanice nosili su crvene kupaće kostime, dok su Marina i Danijel, naravno, blistali u bijelom!

Marina je otkrila kako su željeli da se svi mladi upoznaju uz dobru atmosferu pa da sama svadba bude opuštenija jer su gosti došli iz Francuske, Njemačke i Hrvatske:

Zakupili smo jedan dio kluba i mogu reći kako je fešta stvarno bila nezaboravna i stvarno odlično organizirana!

Njihovo je vjenčanje uistinu po svemu bilo jedinstveno pa tako i po dolasku do mjesta gdje su ih gosti čekali. Naime, zajedno s kumovima došli su na brodu, a nama je njihova vožnja brodom izgledala kao ludi privatni tulum na kojem su se odlično proveli i prije same svadbe, piše Diva.hr.

Marina je otkrila:

Najviše inspiracije pronašli smo na Pinterestu, a sve smo povjerili tvrki Hedera iz Ljubuškog i Metkovića jer su u potpunosti razumjeli naše želje, a nama se jako dopao njihov stil. Izgledalo je bolje od očekivanog, kao iz neke bajke!

Da organizacija ovakvog prekrasnog vjenčanja nije bila nimalo jednostavna, govori i činjenica kako je par sve radio - na daljinu! S planiranjem su počeli prije godinu dana, no tvrde kako im je sve išlo kako su zamislili za svoj poseban dan. Marina je posebnu zahvalnost izrazila svojoj kumi:

Muž mi je pomogao s idejama, a sve sam konkretizirala pomoću kume Sandie Mišković koja je jako, jako puno truda uložila u našu svadbu.

Naravno, ovakvo vjenčanje ne bi bilo toliko posebno bez obitelji i prijatelja koji su uveličali proslavu pa je par zahvalan svima što su im uljepšali njihov poseban dan i omogućili da uistinu imaju vjenčanje poput onog iz bajke