Po omiljenoj pozi u seksu se muškarci poznaju

Pomoću njegove omiljene poze možete saznati kakva je perspektiva vaše veze, piše na stranici zena.blic.rs. A da previše ne duljimo, evo kako stvari stoje:

Ako je misionarski položaj njegov omiljeni, riječ je o muškarcu koji vas nikada neće iznevjeriti. On voli da je sve po pravilima, vjeran je i korektan.

Ako je muškarcu omiljena poza u seksu ona kada je on iza, to je muškarac koji se upušta u odnose u kojima on može imati kontrolu. U ovoj pozi izbjegava kontakt oči u oči, a time izbjegava i emotivno otkrivanje.

Muškarac koji najviše uživa kada je žena iznad, to je muškarac koji ženi voli ugađati i ako mu žena pokloni svoje srce neće pogriješiti.

Kada je muškarcu omiljena poza bočna, tip je muškarca koji je nježan i često želi preispitivati vaše osjećaje u vezi njega. Takva poza mu omogućava dosta intime.

Uz navedena objašnjenja stoji i da ako muškarac za vrijeme predigre gleda ženu u oči želi s njom dublji kontakt i seks za njega nije presudan.

Ako se prije nego uskoči u krevet pobrine za ugodnu atmosferu: pali svijeće, pušta muziku, pali mirišljave štapiće... on je muškarac koji uživa u predigri i s njim će žena imati nevjerojatan seks.