Playboyeva zečica ostaje iza zidina mostarskog zatvora

Slobodanka Boba Tošić, Playbojeve zečice, zatvor, zatvor u Mostaru, Slobodanka Boba Tošić, pritvor, zatvor
...mostarskog zatvora, nakon što je početkom srpnja hrvatska policija izručila Sudu BiH.

Odluku o produženju pritvora za atraktivnu plavušu donijela je u utorak (18. kolovoza) sutkinja Suda BiH Biljana Ćuković, ne obazirući se odveć na vapaje Slobodanke Tošić i njezinog odvjetnika Vlade Adamovića, koji su molili članove Sudskog vijeća da optuženu puste na privremenu slobodu, nudeći kao zalog skromnu obiteljsku imovinu.

„Obećavam da neću nigdje ići. Ja stvarno ne mogu više biti u pritvoru. Neće biti greške s moje strane", uvjeravala je suce dan ranije uplakana Slobodanka.

No, ni njezine suze, ni upozorenje odvjetnika Adamovića, koji je tvrdio da njegova klijentica teško podnosi boravak u zatvoru i da je smršala desetak kilograma, nisu ganuli Sudsko vijeće, piše Slobodna Bosna.

Naredno je ročište zakazano za 2. rujan, do kada će Slobodanka Tošić, sasvim sigurno, biti iza rešetaka.

Prema pisanju sarajevskog tjednika Slobodanku Bobu Tošić je u kriminalne poslove uvukao Darko Elez, u kojeg je ona bila beznadežno zaljubljena, premda je znala da je u braku s Ratkom Močević.

Elez je, opet, znao da se u njegovu ljubavnicu „zagledao" Đorđe Ždrale, još od dana kada je upoznao u zatvoru „Kula", pa je kasnije njegovu slabost prema ljepotici s Romanije vješto iskoristio, kako bi se riješio smrtnog neprijatelja.

Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, Darko Elez je nagovorio Slobodanku Tošić da započne avanturu s Đorđem Ždralom, s kojim se ona diskretno sastajala na osamljenim planinskim mjestima, dok vezu s njegovim kumom nikada nije skrivala.

Nakon neuspjelog pokušaja Ždralinog ubojstva Elez je u Sarajevu organizirao spektakularnu pljačku 2,2 milijuna eura iz novčane pošiljke Privredne banke Sarajevo i u ljeto 2006. pobjegao iz BiH.

Za njim je u Beograd ubrzo otišla i Slobodanka, ali su ljubavnu vezu naprasno prekinuli, jer je fatalnoj misici iz Han Pijeska zaprijetila Elezova supruga Ratka, koje se ona smrtno plašila, piše Slobodna Bosna.