Platila frizuru 370 kuna, kad je napustila salon i vidjela što su joj učinili, skoro je zaplakala

AUSTRALKA Dani Drapper u srijedu je otišla frizerki i zatražila da joj samo malo osvježi boju kose te da joj skrati vrhove, međutim dobila je totalnu katastrofu.

Frizerka joj je nekako uspjela neravno ošišati kosu pa je nesretna Australka završila s nekoliko centimetara kraćim dijelom posred kose.

Shvatila je što se dogodilo tek nakon što je napustila salon i krenula prijateljici slati fotku nove frizure. Ranije je zamolila frizerku da je fotka, a ona nije ništa spominjala iako je Dani frizuru platila 80 australskih dolara, odnosno nešto više od 370 kuna.

"Htjela sam plakati", ispričala je 26-godišnjakinja za Daily Mail. Vratila se u salon i tražila da poprave grešku, na što joj je rečeno da će joj novac biti vraćen.

Dani je otišla u drugi salon popraviti što se da, tamo su joj morali skratiti kosu mnogo više nego što je htjela, međutim šteta je uspješno popravljena.

Svoj bijes podijelila je na Facebooku, nakon čega su joj se javili iz salona i rekli joj da ona "nikad nije frizerki dopustila da završi frizuru". "Kako sam onda mogla napustiti salon i platiti račun?", pita se Dani.

Nakon njezinog posta javilo se mnogo žena koje su doživjele slične neugodnosti u istom salonu.

Index.hr

Tagovi: frizura
18.03.2018 u 12:00