Planirate vjenčanje? Ovo su savjeti koje biste trebali izbjegavati pod svaku cijenu

vjenčanje, gosti, vjenčanje, sramota, brak, vjenčanje, planovi , vjenčanja, fotografi, mladenka, vjenčanje, djeveruša , vjenčanje, neće vjenčanje, vjenčanje, moždani udar, mlada

Organizacija vjenčanja vrlo je stresno razdoblje u životu svake mladenke, a sa svih strana dolaze i savjeti za sretan budući život. To može biti dodatno zbunjujuće i naporno, posebice ako ste voljni prihvatiti savjete "starijih i iskusnijih".

No, ovo su savjeti koje ne biste trebali uzimati zdravo za gotovo, piše TOI.

"Planirajte djecu što prije"

Kada ćete imati djecu i hoćete li uopće, to je u potpunosti vaša odluka. Planirajte proširenje obitelji prema vašim željama i mogućnostima, ne prema očekivanjima okoline da sada, kada ste u braku, djecu trebate imati - odmah!

"Sada ste jedno i sve dijelite"

Bit ćete ili već sada jeste u braku, no to ne znači da biste trebali zaboraviti tko ste i što vi volite u životu. Ostavite vrijeme samo za sebe, svoje hobije i ono što vi volite i želite. Iako ste u braku i dalje ste individua sa svojim potrebama.

"Ženi je mjesto u kuhinji"

Odavno je prošlo vrijeme kada je žena jedina koja bi u obitelji trebala kuhati i raditi kućanske poslove. Par bi trebao dijeliti obveze ravnomjerno, onako kako tko ima vremena i mogućnosti.

"Muškarac je zaslužan za financije"

Kao i u prethodnom dijelu teksta, u modernom vremenu u kojem se nalazimo, i žena i muškarac dijele obveze, tako i financijske, kao i kućanske i obiteljske