Pjevačice, manekenke, glumice, voditeljice, hostese, starlete i plesačice prostituiraju se na jahtama

Zarada je višestruko veća nego u klubovima i kafićima, a nema ni rizika. Djevojke dolaze po unaprijed postignutom dogovoru, znaju točno što se od njih očekuje, ali i koliko će novca dobiti na kraju svog 'mukotrpnog rada', priča osoba koja je upoznata sa stanjem u prostituciji na primorju te dodaje, cijene se kreću od nekoliko stotina eura po satu do nekoliko tisuća eura za vikend. Djevojke na primorje uglavnom dolaze po istom scenariju, klijent unaprijed plaća avionsku kartu i snosi sve troškove boravka odabranim ljepoticama.

Osobe na čijim jahtama se organiziraju orgije uglavnom su kontroverzni crnogorski biznismeni. Plovidba obično traje danima te se piju litre šampanjca, jede najskuplja hrana te troše ogromne količine kokaina.

- Ako vas zanima tko su te djevojke, pogledajte koja od njih na Facebooku tijekom cijelog ljeta pušta slike s jahti, prikazuje se kao dio domaćeg jet-seta, a ima mnogo novaca i skupih krpica, koje sama sigurno nije mogla da zaradi, dodao je poznavatelj prilika za Kurir.