Pjevačica odustala od umjetne oplodnje: Seve posvaja dijete

Severina, film, Severina, Severina Vučković, usvajanje djeteta
Severina i njen suprug Igor Kojić planiraju da posvoje dete. Pjevačica već godinama pokušava da ostane u drugom stanju sa sinom Dragana Kojića Kebe, pa se krajem 2016. godine podvrgla izvantjelesnoj oplodnji. Međutim, ubrzo nakon toga je imala spontani pobačaj i od tada nikako ne uspijeva da zatrudni.

Bračni par se poslije toga nije obeshrabrio i istrajni su u svojoj namijeri da imaju zajedničko dijete.

- Severina žarko želi potomstvo sa Igorom, ali nažalost nikako ne uspijeva da ostane trudna. Poslije više bezuspiješnih pokušaja izvantjelesne oplodnje odlučili su da preuzmu stvar u svoje ruke i usvoje nasljednika, priča naš izvor.

Nasljednika će usvojiti u Hrvatskoj, a već su počeli da se raspituju u domovima za nezbrinutu djecu.

- Tamo je proces usvajanja veoma kompliciran, ali njih dvoje su odlučni u svojoj namjeri. Ovih dana posjetiće "Dječji dom", mjesto za nezbrinutu djecu u Zagrebu, pa će vidjeti da li će tamo podnijeti zahtjev za usvajanje, otkriva sugovornik i dodaje: Još uvijek se nisu odlučili da li će usvojiti muško ili žensko dijete, ali to im nije ni važno. S obzirom na to da Severina već ima sina Aleksandra iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem, moguće je da će se odlučiti za djevojčicu, kako bi sinu podarila sestru, kazao je naš izvor.

Pomoć u Americi

Pop zvijezda je u maju prošle godine sa Igorom otputovala u Ameriku, gdje je potražila pomoć od stručnjaka kako bi ostala trudna. Supružnici su u LA posjetili jednu od najpoznatijih svjetskih klinika za umjetnu oplodnju. U svemu tome im je pomagala Igorova sestra Nataša Kojić, koja u tom gradu živi i radi već dugi niz godina. Nažalost, ni tamo pjevačici nitko nije mogao da pomogne da ostane u drugom stanju.

Optužila bivšeg za pobačaj

Severina je optužila svog bivšeg partnera, srpskog "kralja bakra", Milana Popovića, s kojim ima sina Aleksandra, da je kriv za spontani pobačaj koji je doživila krajem 2016. godine.

- Milan je kasnio s vraćanjem djeteta 13 dana. Ja sam tada išla na izvantjelesnu oplodnju sa suprugom Igorom i nisam smjela da se izlažem stresu. Poslala sam mamu po Aleksandra, ali Milan nije htio da joj ga preda. To je učinio tek kad je reagirala policija. Tada sam izgubila dijete, ispričala je tada Severina.

hayat.ba