Pjevačica Nataša: 'Pola se srpske estrade bavi najstarijim zanatom na svijetu'

maza
...u odmah "propjevao" i odao policiji identitet pet svojih "zaposlenica", nakon čega ih je sedam uhićeno, a dvije su, navodno, u bijegu na području BiH.

Kako pišu srpski mediji, Mihajlo je policiji predao svoju evidenciju o radu djevojaka i svih 16 mobitela, a dodatno im je olakšao posao objasnivši iza kojeg se kodnog imena krije koja osoba te im je čak dao adrese svojih "zaposlenica".

- Maksimović je detaljno opisao kako je ušao u posao, navodeći da je bio klijent izvjesne madam Jelene, kod koje je upoznao jednu od devojaka, Meri, koja je rođena u Banjaluci. Kad je počela da radi za njega, dao joj je ime Sanja. Ona je kasnije u posao uvela svoju prijateljicu Božanu, koja je bila Playboyeva zečica i koja je svoje usluge naplaćivala 300 eura. Do sada je privedeno pet djevojaka, ostale su još dvije za koje se pretpostavlja da su ugasile telefone i pobjegle u Bosnu. Protiv Maksimovića će biti podignuta optužnica - otkrio je za Kurir izvor blizak istrazi.

Dan ranije za Kurir je svoju ispovijest dala jedna od Mihajlovih djevojaka, optuživši svodnika za zlostavljanje. Opisala ga je kao brutalnog i surovog i navela da ju je tjerao da u jednoj večeri spava s trojicom klijenata. Kazala je da mu je masno platila kako bi izašla iz tog posla.

Alo!, pak prenosi prijetnju pjevačice umjetničkog imena Nataša Maza, koja, u jeku svog aktualnog sukoba sa Stanijom Dobrojević i Sorajom Vučelić poručuje da se "pola srpske estrade bavi najstarijim zanatom na svijetu" i da će, ako joj pukne film, otkriti sve što zna o tome. A navodno zna puno:

- Ako počnem raskrinkavati te samozvane starlete imat ćete što za čuti - tvrdi Maza.

portaloko.hr