Pjevačica doživjela šok: Ušla u stan i otkrila da je muž vara s muškarcem

Kontroverzna biografija Barbre Streisand obećava da će ponuditi sočne detalje o njezinom ranom ljubavnom životu, piše Daily Mail.
Autor William J. Mann tvrdi da je 70-godišnjoj zvijezdi slomilo srce otkriće da je njezin dečko, glumac Barré Dennen, biseksualac. U knjizi 'Hello Gorgeous: Becoming Barbra Streisand' piše da je zvijezda bila duboko potresena kad je vidjela svog dečka kako vodi ljubav s drugim muškarcem.

U knjizi Mann piše: 'Ušla je u stan i vidjela Barréa kako se seksa s muškarcem, crnoputim muškarcem kojeg nije poznavala. U tom se trenutku šokantna istina o njihovih zajedničkih devet mjeseci iznenada srušila na nju. Bila je to istina koju je, doduše, znala, ali ju je ignorirala i blokirala.'

'Barbra je imala samo osamnaest godina kad se zaljubila u Barréa. On je bio njena prva ljubav. Bila je mlada, nevina i neiskusna. Dala mu je svoje tijelo. Kad su je kasnije pitali sjeća li se noći u kojoj je izgubila nevinost, rekla bi: 'Itekako.'

U knjizi se također tvrdi da se Barbra povjerila prijateljima rekavši da se planira vjenčati, a autor aludira i na društveno-ekonomske razlike između njih dvoje: Barbru je navodno privuklo njegovo bogatstvo.