Pitanja koje pametan muškarac neće postaviti ženi

Svađa

'Žene su općenito osjetljivije i emotivnije od muškaraca, što znači da će izraženije reagirati', kaže psihoterapeutica Nicole McCance.

Kad si posljednji put vježbala?

To je samo za nijansu bolje od pitanja: 'Jesi li se udebljala?'. Ženama će takvo pitanje biti uvredljivo jer će steći dojam da njihov partner misli kako su nabacile koji kilogram.

Koliko je to koštalo?

Žene ne žele da se njihove odluke dovode u pitanje, osobito ukoliko to baca sumnju na njihovu (ne)odgovornost.

Moram li baš i ja ići s tobom tvojim roditeljima?

Bez obzira koliko muškarcu bila mrska obiteljska okupljanja, to ne bi smio reći svojoj partnerici. Ona će pomisliti kako njezin izabranik ne voli njezine roditelje i stavit će je u stresnu poziciju jer će se ona osjećati kao da mora biti 'tampon zona'.

Hoćemo se seksati?

To će pitanje na ženu djelovati na razne načine, ali niti jedan nije pozitivan. Definitivno kod žene neće probuditi strast. Naprotiv, steći će dojam da partner želi što prije završiti umjesto da se međusobno povežu.

Jesi li u PMS-u?

Žene mrze kada se njihovo raspoloženje pripisuje biokemijskim procesima organizma.

Što ti je?

Većina muškaraca već zna odgovor na ovo pitanje, a ono glasi: 'Nije mi ništa!' Problem je u tome što žene to pitanje više doživljavaju kao osudu nego kao istinsku brigu partnera o njezinom raspoloženju i osjećajima.

Stvarno ćeš to odjenuti?

Nema dvojbe da će ovakvo pitanje kod žene probuditi nesigurnost. Mnoge su žene osjetljive na indirektnu kritiku njihovog izgleda. Situacija će biti još gora ukoliko u vezi već postoje trzavice te je budućnost neizvjesna.

net.hr