Piće ili seks

alkohol, sex, alkohol, seks, seks, supruga, muškarac, piće, alkohol, smrt, žene, alkohol, alkoholizam, mladež, Europsko istraživanje, kockanje, droga
Ali kad piće stoji između vas i njega, e, tada počinju problemi. Nemojte se zanositi u prvim danima veze, kada alkohol pomaže da sve bude još romantičnije: uz bocu vina otkrivate da ste stvoreni jedno za drugo, prvi se put poljubite na izlasku iz bara... Sad ne mislimo na to.

Mislimo na to da sinoć nije bilo seksa jer je jedno od vas dvoje rigalo, a drugo ležalo mrtvo pijano na tepihu u hodniku. U tome nema ničeg romantičnog. Zna li ste da je pijan, čim vas je još u kafiću počeo optuživati da se preko šanka upucavate konobaru.

Uopće, alkohol mijenja karakter pa naoko bez razloga možete pasti u depresiju ili postati agresivni. Također, paralizira dio mozga pa više nismo u stanju biti u punoj formi.

Može biti uzrok prekida, sukoba, čak i tučnjave, a u najboljoj verziji - pijani ćete izreći stvari zbog kojih će vam poslije biti neugodno.

Nekim sretnicama alkohol može pomoći da postanu strastvenije, ali znatno je više onih koje pod njegovim utjecajem prestaju osjećati zbivanja ispod pojasa!


Obiteljski.com