Pet ženskih pitanja od kojih muškarce boli glava!

Svađa
to su samo neka pitanja koja nijedan muškarac ne želi čuti. Barem prva tri mjeseca veze. Osim što ih on smatra besmislenim, ona "ruše" vašu moć i stavljaju vas u inferioran položaj, piše portal oko.hr.
KUDA IDE NAŠA VEZA?
Muškarci ne vole to pitanje jer kada ga postavite naglas, njemu djelujete očajnički. Muškarci vole izazove i ne žele točnu definiciju veze u prva dva-tri mjeseca. Pustite da on vodi računa o tome jer ćete u protivnom, ako veza zaživi, zapravo vi uvijek morati voditi sve. Osim toga, postavljanjem tog pitanja dovodite se u poziciju da izgubite moć i kontrolu.

MISLIŠ LI NA NJU?
Ovo pitanje muškarci jednostavno ne podnose jer smatraju da nema nikakve koristi od njega. Bivša je s razlogom bivša, a ako postavljate to pitanje, šaljete mu poruku da ste zapravo nesigurni.

ŽELIŠ LI DJECU?
I kod ovakvih pitanja mijenja se težište moći i kontrole. Muškarci vole kada oni vode, zato ne žurite s pitanjima o djeci. Ako veza zaživi, imat ćete dovoljno vremena da razgovarate. Dotad, pustite ga da gleda tuđu djecu.

JESAM LI DEBELA?
Ovo je u potpunosti besmisleno pitanje za svakoga muškarca. Da mu se ne sviđa kako izgledate, ne bi bio s vama. Ne morate ga uputiti u svoje mane i ne morate skretati njegovu pažnju na svoje nesavršenosti. On vas doživljava kao lijepu ženu, nemojte kvariti tu sliku.

SVIĐAM LI SE TVOJOJ MAMI?
Njegova majka je druga najvažnija žena u njegovom životu. Vi ste - prva. Pustite njega da odluči kada je pravo vrijeme za upoznavanje roditelja s vama. On najvjerojatnije želi biti siguran da je njegova majka spremna da vas upozna. Ako ste je već upoznali, ne forsirajte pitanja o tome da li joj se sviđate. Stavljate ga u neugodnu poziciju.