Pet stvari koje bi svaki muškarac povremeno trebao učiniti za svoju ženu

poljubac, usne, usne pružaju ugodan osjećaj, ljubav strast, seks ljubav, emocije, jačanje veze, poljubac, pamćenje, poljubac, ljubljenje, muškarac žena, ljubav, poljubac, razlog, ljubljenje, glava, položaj, poljubac, ljubljenje, ljubav, sex, stvari, muškarac, žena, poljubac, Francuski poljubac, zaljubljenost, bolesti, poljubac, ljubljenje, greške, poljubci, Hercegovci
Budimo iskreni, svi vole dobiti kompliment i biti pohvaljeni. A ako znate ženi pružiti kompliment na pravi način, ništa vas neće zaustaviti. Ne morate pohvaliti baš sve na njoj niti joj se diviti pet puta dnevno, no ove sitnice će biti primijećene i, nadamo se, nagrađene. Većina žena ima dobro pamćenje, tako da ako joj date makar i nekakav suptilan kompliment, postoji velika vjerojatnost da će ona to zapamtiti. A to vam je plus.

Koliko ste se puta ponudili da ćete pomoći dragoj s kućanskim poslovima; da ćete obaviti sitne poslove za nju ili joj pomoći u pripremi važne prezentacije za posao?! Čak i ako mislite da posao nećete dobro obaviti, vjerujte da će i ona biti toga svjesna, a da ćete dodatne bodove zaraditi već samim time što ste se ponudili.

Kad ste posljednji put iznenadili djevojku? Ne morate organizirati ludu večer u gradu ili vikend putovanje, izvedite je na večeru ili joj darujte poklon bon iz omiljene parfumerije. Žene su zahvalne za i najmanje znakove pažnje.

Recite joj koliko vam znači i rastopit će se. Većina muškaraca nakon nekog vremena počne svoje partnerice uzimati zdravo za gotovo. Nemojte dopustiti da se to dogodi i vama.

Osim ako ne želite da vas istuče, nikad nemojte učiniti tu pogrešku da sadašnju djevojku uspoređujete s bivšom. Pogotovo glasno. Žene su jako osjetljive na pomisao da ih se uspoređuje s drugim ženama, a ako tako 'kiksate', loše vam se piše.

Magazin.hr