Pet razloga zbog kojih frajeri mrze koristiti kondome

1. O tome mora razmišljati žena

Puno muškaraca koji ne žele nositi kondome svaljuju odgovornost na ženu: Ako već moraju nositi kondom, neka ga žena i kupi. Mi smatramo da je kontracepcija stvar podijeljene odgovornosti, a nikako samo jedne strane, piše index.hr.

2. Ne paše mu niti jedan

Ili ga steže, ili mu ne može stajati dobro, muškarci koji ne žele nositi kondom smišljat će svakakve isprike. U današnje vrijeme može se kupiti sve za svakoga, pa ako je nedavno tip s brojem noge 60.5 uspio nabaviti tenisice, sigurne smo da možete pronaći komad lateksa koji zadovoljava vaše potrebe, piše index.

3. Osjećaj je bolji bez njega

Tu se donekle slažemo, ali to ne znači da smo spremne riskirati trudnoću ili neku bolest zbog malo boljeg osjećaja. I nama je bolji osjećaj kada smo u udobnim tenisicama, ali to ne znači da ćemo u klub ulaziti obučene kao da idemo planinariti. Veza znači žrtvu, ovo je jedna od njih.

4. Okus kondoma je užasan

Ova isprika nema smisla. Jedine osobe koje su pod rizikom da osjete okus kondoma, pod uvjetom da je riječ o heteroseksualnoj vezi, su žene. Ako nama ne smeta okus nakon kondoma, vi nemate pravo glasa.

5. Nemam bolesti

Muškarac koji tvrdi da je čist i da se testirao, tako da slobodno možete nastaviti bez kondoma, vjerojatno je to rekao malo većem broju žena nego što misliš. Ako tip inzistira na vlastitoj čistoći, uvijek možeš reći da se ti nisi testirala i da želiš biti sigurna.