Pet razloga zašto bi masturbacija trebala biti dio seksualnog odgoja

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene

... da je samozadovoljavanje pozitivno, pa možda pomogne ovih pet razloga zašto je masturbacija dobra i zašto bi trebala biti dio seksualnog odgoja.

Pomaže nam da upoznamo tijelo i um

Često se svima govori da bi genitalije trebale biti 'privatnost'. Ali nekima su toliko 'privatne' da ih uopće ne istražuju zbog stida ili straha. Masturbacijom pojedinac može istražiti svoje privatne dijelove tijela kao i sve užitke koji dolaze uz to i to na zdrav i siguran način. Masturbiranje nam pomaže i da spoznamo vlastite seksualne sklonosti, a maštarije koje idu uz to nam mogu pomoći i da razumijemo zašto nas određene stvari pale.

Masturbiranje je 100 posto sigurno

Teško da ćete zatrudnjeti ili dobiti neku spolnu bolest ako se seksate sami sa sobom. Masturbacija je sigurna metoda za istraživanje vlastite seksualnosti bez straha od odbijanja bez obzira na životnu dob.

Masturbiranje je dobro za zdravlje

Život može biti stresan bez obzira na to bili vi tinejdžer ili odrasla osoba. Tijekom masturbacije u tijelu i mozgu se oslobađaju određene kemikalije kao što su acetilkolin, serotonin i dopamin, što može dovesti do psihičkog i tjelesnog opuštanja.

To je prirodno

Dodir je osjećaj koji nam omogućuje da istražujemo i bolje razumijemo svijet. Od rođenja djeca upoznaju svoja tijela dodirom. Isto tako diranje vlastitih genitalija treba biti prirodna stvar, ali iz nekog razloga ispada kao da nije tako. Shvaćanjem masturbacije kao prirodan dio seksualnog istraživanja možemo pomoći da se uklone neke stigme koje nas okružuju.

Pruža nam čvrsto temelje za seks s partnerom

Mnogi će se složiti s tim da prvi seks može biti zastrašujuće iskustvo. Teško je znati što pali partnera ako nikad prije niste bili s njim, a još je teže znati što vas pali ako nikad niste masturbirali. Masturbacija pruža čvrsto temelje za seks s partnerom.

Net.hr