Pet pitanja koje ne smijete postaviti ženi!

razvod - svađa
Kako biste izbjegli svađu, za vas smo pripremili 5 pitanja koja svakako trebate izbjegavati.
1. Hoće li to još dugo trajati?

Ona čuje: I dok ja lijepo sjedim u autu i čekam da ti spakiraš djetetove stvari, nahraniš psa, zamotaš rođendanski poklon i zaključaš kuću, pitam se zašto ti toliko treba?

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što time pokazujete kako zapravo ne razumijete što je sve potrebno obaviti prije puta. Da se vama prepusti stvar u ruke, na rođendan biste stigli bez poklona, pelenica i bočice za dijete. Kuću biste najvjerojatnije zaboravili zaključati, a pas bi skapavao od gladi.

2. Ne misliš li da bi trebala ponovno vježbati?

Ona čuje: Debela si, i to zato što ne vježbaš. Ako dobiješ još dvije kile, ostavljam te!

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što tada osjećaju da moraju izgledati drugačije kako bi bile prihvaćene. Muškarci ne shvaćaju da je dodatna kockica čokolade za žene način borbe s prezahtjevnim šefom ili neumornim djetetom.

3. Što je za večeru?

Ona čuje: Mjesto ti je u kuhinji. Nije me briga što radiš cijeli dan. Večera je tvoje zaduženje, a ja sam gladan.

Zašto ovo pitanje iritira žene? U tom trenutku žene osjećaju da je i dalje većina kućanskih poslova na njihovim leđima. Iako rade po cijeli dan, a možda i zarađuju više od partnera.

4. Kakav ti je bio bivši dečko?

Ona čuje: Ne sviđa mi se pomisao da si bila s drugim. Zapravo, želim čuti da je on bio totalni idiot i da si jedva čekala da prekinete.

Zašto ovo pitanje iritira žene? Bivši dečki su privatna stvar koja nema veze s trenutnom vezom. Kad žene nevoljko pričaju o prošlim vezama, muškarci odmah pomisle kako one nešto skrivaju. Svi mi imamo tajne o kojima ne volimo pričati. To treba prihvatiti.

5. S kim si razgovarala?

Ona čuje: Ne vjerujem ti. Ne volim kad razgovaraš s drugim muškarcima. Ti si samo moja. Nemoj to zaboraviti.

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što se tada osjećaju kao objekt, a ne ljudsko biće. Svima su nam potrebni prijatelji. To što se ona nekome nasmiješila, ne znači da želi s njime spavati.

PortalOko.hr