Pet navika koje muškarci smatraju normalnima, a zbog kojih su 'single'

1. Imate samo jedan tip žena koje vas privlače

Očito ovaj način razmišljanja baš i nije upalio, zar ne? Inače ne biste i dalje bili sami i tražili savršenu ženu. Problem s pretpostavkom da vas privlači samo jedan tip žena jest da propuštate toliko drugih 'riba u moru'.

Promijenite ovu lošu naviku tako što ćete povremeno izaći van s ponekom djevojkom koja vam se ne čini kao vaš tip 'na prvu loptu' i možda se baš ugodno iznenadite.

2. Tražite savršenstvo

Izlazite van sa ženama koje su stvarno zgođušne i dobre, ali se ne uklapaju u vašu viziju savršene, pa im prestanete davati šansu.

Morate shvatiti i prihvatiti da svi imamo mane, uključujući i vas. Kad prestanete tražiti savršenu ženu, možda stvarno i nađete ženu koja je savršena za vas.

3. Pričate o svojim bivšima kad izađete na sastanak s novom djevojkom

Na sastanku ste s potencijalnom novom djevojkom i razgovor odjednom krene u smjeru prošlih veza. Ako odmah počnete pričati bez problema o bivšima, navodeći usput imena, datume i neke grozne detalje o vašem zajedničkom seksualnom životu, nemojte se iznenaditi ako uskoro ostanete sami za stolom. I to s pravom.

Nikad nemojte detaljno pričati o prošlim ljubavima, jednonoćnim avanturama ni prijateljima za seks. Umjesto toga radije diskretno promijenite temu razgovora na nešto o čemu se trenutno priča na društvenim mrežama.

4. Prerano ste se usredotočili na seks

Uporno pokušavate spavati sa ženama već nakon prvog sastanka. Žene znaju kad ih muškarci žele zbog jedne stvari. I to im se, u većini slučajeva, ne sviđa. I bježe od takvih muškaraca. No čak ako ih i uspijete nagovoriti na seks iz nekog osjećaja krivnje, etiketirat će vas kao emotivno nezrelog muškarca i veza će ubrzo završiti.

Ako vam se stvarno sviđa neka žena i želite vezu s njom, pričekajte s užitkom. Ona će vam već dati do znanja kad je spremna, ne brinite, a to će se vjerojatno dogoditi i prije nego što ste misili.

5. Totalno poludite kad ste na sastanku

Toliko budete nervozni i živčani i razmišljate o čemu ćete pričati, kakav ćete dojam ostaviti i hoće li biti nečeg više, još dok se spremate za prvi izlazak s novom djevojkom, da vam svaki sljedeći prvi izlazak djeluje kao audicija za vezu. Sva nervoza i napetost bit će itekako vidljivi i djelovat ćete, u najmanju ruku, kao da ste drogirani ili ludi.

Prestanite dokazivati da ste dovoljno dobri za drugi izlazak, seks ili vezu i pokušajte ostvariti pravu povezanost s drugom osobom. Duboko udahnite i shvatite da je i žena s kojom upravo večerate jednako nervozna i da želi da sve prođe dobro, baš kao i vi.

Izvor: net.hr