Pet načina vježbanja kod kuće!

vježbanje, dom, zdravlje, vježbanje, zdravlje, vježbanje, razlozii, Ivana Banfić, vježbanje, sreća, vitkost, navike, trening, kalorije, mršavljenje, trening, pitanja, vježbanje, tjelovježba,  tjelovježba za zdravlje , kardiovaskularni sustav, štiti od kardiovaskularnih bolesti, vježbanje, mršavljenje uz trening, istraživanje, trening napor, jutro, video snimak, vježba, trbuh
Penjanje uz stepenica

Ako imate stepenište, ono vam može poslužiti za odličnu vježbu. Prvo zakoračite na prvu stepenicu, a onda se vratite u početni položaj. Tu vježbu ponovite deset puta. Nakon toga isto ponovite s dvije stepenice, a onda pređite i na treću stepenicu. S vremenom ćete postati izdržljiviji.

Podizanje odjeće

Podizanje korpe pune odjeće može biti mnogo više od rutinskog posla jer služi i kao vježba za ruke. Korpu držite iznad glave i podignite je pa je spustite. Vježbu ponovite barem tri puta. Pazite da korpa ne bude preteška. Ovom ćete vježbom aktivirati ramena, mišiće ruku i leđa. Možete vježbati ležeći podižući korpu iznad sebe.

Vježbajte tijekom reklama

Ako provodite mnogo vremena gledajući TV, onda vrijeme dok traju reklame iskoristite za vježbanje. Radite ćućnjeve, sklekove i trbušnjake. Ove vježbe ponavljajte nekoliko puta dnevno.

Vježbe na stolici

Ako imate stolicu s točkovima, možete vježbati dok sjedite. Podignite noge i uhvatite se za stol, a onda se privlačite i odgurujte od stola. Time ćete poraditi na svojim bicepsima.

Marširajte u mjestu dok perete suđe

Vježbati možete i dok perete suđe tako što marširate u mjestu. Važno je da tijekom cijelog dana povremeno vježbate kako bi bili zdravi i osjećali se dobro.

Izvor: klix.ba