Perverzni sudac ušuljao se gol djevojčicama pod tuš

Iako su ga nekoliko puta zamolile da napusti svlačionicu, 61-godišnjak je 'mrtav-hladan' uletio pod tuš.
U Njemačkoj se podigla velika prašina oko skandala koji se dogodio nakon utakmice ženske regionalne nogometne lige u Würzburgu. Sudac je navodno uletio u svlačionicu gostujuće ekipe, skinuo se gol i krenuo prema tuševima.

Nogometašice, među kojima su bile i četiri maloljetnice, zamolile su 61-godišnjeg arbitra da napusti svlačionicu, a kada to nije učinio, vrišteći su istrčale van i upozorile nadležne organe na njegovo ponašanje, piše njemački Main Post.

Ozbiljna optužba za seksualno uznemiravanje odmah je uzbunila i regionalne nogometne institucije, koje su suca do daljnjega suspendirale, a o sljedećim koracima će odlučiti nakon što čuju njegovu verziju priče.

"Ovo su ozbiljne optužbe. Cijeli slučaj moramo riješiti što prije i bez ikakvih zastoja", rekao je dopredsjednik Bavarskog nogometnog saveza i čovjek zadužen za natjecanja u toj regiji.

Do incidenta je došlo, objašnjavaju domaćini, i zbog toga što u klub u kojem se odigrala utakmica nema odvojenih tuševa. Nogometašice domaće i gostujuće ekipe tuširaju se u zajedničkoj prostoriji, a nema ni odvojenih prostorija za suce koji moraju čekati svoj red za tuširanje, piše Main Post.

S ovim problemom je odavno upoznato i gradsko vijeće Würzburga, koje je baš nedavno odbilo financirati izgradnju nove zgrade kojom bi se konačno riješilo ovo pitanje.

Nakon ovog incidenta možda će gradski vijećnici promijeniti svoje mišljenje.

Main Post