Ovo žene najviše mrze u krevetu!

mark marku, spot, učenici, učiteljica, ucjena, fotke, seks, savjeti, krevet, žene, mržnja, krevet, seksualno iskustvo, seksualni odnosi, sex orgazam, orgazam

No postoje zablude koje itekako mogu pokvariti odnos i uništiti strast. Doznajte što žene najviše mrze u krevetu...

1. Muškarce koji nisu strastveni

Strast je pokretač i ona diktira seks. Muškarci koji znaju što žele te koji znaju pokazati svoje osjećaje rasplamsat će i njezinu strast.

2. Da ih ispituju o orgazmu
Ispitivanja tokom seksa mogu biti poprilično naporna. Pitanje poput onog ‘ jesi li svršila?', doista nije potrebno jer govor tijela puno je moćnije oružje od riječi.

3. Da muškarac nakon seksa odlaze iz kreveta
Seks nije samo orgazam već priča koja ima svoj početak, sredinu i završetak. Upravo ovaj kraj je ženama vrlo važan. Bijeg iz kreveta je nešto što žene doista mrze.

4. ‘Mrtva puhala'
Muškarac koji zna što radi ženama je vrlo seksi. Upravo zbog toga žene vole kada muškarac preuzme inicijativu i pokaže svoju sposobnost i snagu. Muškarac koji čeka da se nešto dogodi može djelovati vrlo dosadno.

5.Nagovaranje
Seks je čin između dvoje ljudi koji bi trebali obostrano osjećaju strast, požudu i veliku želju za tim moćnim činom. No nagovaranje i forsiranje može biti poprilično iritantno.

6. Muškarce koji se ne glasaju tokom seksa
Seks je prepun emocija koje bi trebalo i pokazati. Muškarac koji ne ispušta nikakve zvukove tokom vođenja ljubavi baš i nije nešto o čemu žene sanjaju. Stenjanje i uzdasi mogu biti vrlo seksi jer lijepo je znati da i druga strana jednako uživa.

7. Monotoniju
Monotonija u seks može uništiti seksualnu želju. Kakao bi se strast održala potrebno je svako toliko upotrijebiti maštu. Žene vole iznenađenja, a seks u kadi i dnevnom boravku ili pak nova poza mogu biti vrlo zanimljivi i poticajni.

Zadovoljna.hr