Ovo su znakovi koji otkrivaju da niste zaboravili bivšu ljubav

muškarci, seks, seks, rekord, seks, sanjarenje, seks, krevet, glavni, seks, misli, muškarci, situacije, žene, muškarci, seks ljubav, istraživanja, proizvodnja neurona, Neuroni, živčani sustav, demencija, muškarci, prijateljice, seks, muškarci, seks, partneri, seks, trikovi, proba, žene, tipovi, ljubav, bivši, zaborav, seks prakticiranje, muškarci, rizik, zdravstveni rizik, seks prakticiranje, ured, posao, seks navike, glavni grad, cure, seks prakticiranje, fantazije, seksualne fantazije, anketa, varanje, momak, cura, varanje, osveta
Prtljaga iz prošlosti može biti kamen spoticanja i spriječiti da se nova veza razvije u nešto lijepo. Iako bez razgovora ne možete znati je li bivša ljubav prečesto u mislima partnera, WebMD je sa stručnjacima sastavio listu znakova koji mogu ukazivati ​​da stara vatra još uvijek tinja.
Previše priče o bivšoj ljubavi

Normalno je da svi na početku veze partnera usporedimo s bivšim i razmišljamo kako je bilo tada, a kako je sada. Međutim, ako bivšu ili bivšeg sadašnji partner često spominje, može biti zabrinjavajuće jer nova veza ne može ići naprijed opterećena prošlošću. Bračna savjetnica Joan Sherman upozorava da svaka priča ili anegdota koju ispričamo o bivšoj ljubavi sadašnjem partneru može povrijediti njegove osjećaje jer je zaljubljen u vas. Stoga, dobro razmislite prije nego što spomenete super trbušne mišiće bivšeg dečka.

Skrivanje prošlosti

Nije dobro ni šutjeti ili skrivati ​​prošlost jer suprotna strana može pomisliti da ste nešto loše učinili ili da još uvijek patite. Ako ste primijetili da partner nikada ne želi komentirati prošlu vezu, suptilno započnite temu i saznajte što stoji iza njegove šutnje.

Uhođenje putem neta

Ako partner stalno provjerava status bivše na Facebooku i surfa po internetu u nadi da će saznati neke nove informacije, vrijeme je za ozbiljniji razgovor. Stručnjak za veze i odnose i autor knjige "Muškarci su s Marsa, a žene s Venere", John Gray, ističe da istraživanje o bivšoj ljubavi i igra detektiva jeste znak da nešto nije u redu.
"Ako partner stalno ima potrebu da zna što se događa s bivšom ljubavi, zapostavlja novu vezu", objašnjava John Gray i savjetuje da se dobro zapitati želite li takvu osobu pored sebe prije nego sve postane ozbiljnije.

Kontakt s bivšima

Kada s bivšima ostanete u prijateljskim odnosima, u redu je da se ponekad čujete, razmijenite SMS poruke ili e-mailove, ali mora postojati granica. Također, pitanje je što iz sadašnjosti dijelite s njima.
Savjetnica Carolyn Hax smatra pretjeranim s bivšima raspravljati o novom partneru, razglabati o eventualnim problemima ili dijeliti intimne trenutke. Ta pravila bilo bi pametno primjenjivati ​​posebno kada je veza nova jer se tada stječe povjerenje između partnera. Bivši partneri, ako su dobri prijatelji, neće imati ništa protiv da se malo udaljite.

Kutija s uspomenama

Ulaznice s koncerata, fotografije i ostali suveniri na kraju svake veze dio su procesa preboljevanja. Kada se taj proces završi nema potrebe da se čuva svaka sitnica, posebno ne na vidljivim mjestima.

Volim te, ne volim te

Ako vam se čini da je partner nekada iznimno brižan, a zatim se ponaša kao da ste susjedi ili tek poznanici, moguće je da još uvijek nije siguran u svoje osjećaje. Za oba načina ponašanja odgovorna je krivnja. Dok su odnosi hladni, osjeća se krivim jer je s nekim za koga nije siguran da želi biti, a kada je nježan i topao radi to jer ne želi nikoga povrijediti.

Veza je velika obveza

Jedan od sigurnih znakova da možda postoje osjećaji za bivšu ljubav jest taj kada partner govori da mu je stalo, ali nije spreman za ozbiljniju vezu. Ako ste već duže vrijeme zajedno, a veza se ne razvija, vrijeme je da porazgovarate zašto je to tako. Moguće je da se radi o bivšoj djevojci s kojom se želi pomiriti. Čim se pita je li učinio sve da prošla veza opstane, znači da još nije spreman za novu.

Seks

Emocije koje ima za bivšu mogu ga lako spriječiti da uživa u seksu, čak i da postigne erekciju. To je blokada koja se često događa u ovakvom slučaju jer je krivnja jača od želje za seksom.

Instinkt

Ponekad ljudi jednostavno osjećaju da nešto nije u redu. Ako vam se tako čini, onda to i istražite, posebno ako imate potrebu provjeravati partnera. To znači da mu ne vjerujete i najpametnije je da o tome otvoreno porazgovarate.

Autor: PortalOko.hr