Ovo su znakovi da odmah trebate prekinuti vezu

Neki ljudi ostaju u vezama koje nisu zdrave i koje im donose više štete nego koristi. Ako ne želite ostati u odnosu koji nema budućnosti, a i koji vam može narušiti samopouzdanje, poduzmite određene korake. Donosimo vam nekoliko 'znakova za uzbunu'.

'Idemo se seksati!'
Da, muškarci mnogo razmišljaju o seksu. Dok hodaju ulicom požele neke žene koje nisu njegove partnerice. Jednostavno su vizualni tipovi i njihov mozak funkcionira drugačije od ženskog. No ako on na vašem prvom spoju neprestano priča o seksu te manje ili više izravno predlaže seks, ustanite se i pobjegnite glavom bez obzira. To je najbolje što on ima za ponuditi, a rijetko koja žena će pristati na to. Riječ je o tipu muškarca kojega zanima samo seks, a ne veza.

Ne osjećate se posebno
Vaš muškarac bi vas trebao voljeti. Uz njega biste se trebali osjećati kao najljepša, najpametnija i najdivnija žena na svijetu. Ako se ne osjećate posebno uz njega, vrijeme je da malo preispitate svoj odnos. Ako otkrijete da se zapravo već dulje vrijeme osjećate loše i sumnjate u samu sebe, onda je vrijeme da ga napustite. Samopouzdanje je najvažnija stvar na svijetu i nemojte biti ni s kim tko vam to narušava.

Nikad se ne nalazite prije 22 sata
Iznenadili biste se koliko žena misli da su noćni seksualni susreti spojevi. No stvari stoje malo drukčije. Ako se žena doista sviđa muškarcu, on će je bez ikakvih problema izvesti u restoran ili kafić u normalno vrijeme. Ako vam se on javlja samo u noćnim satima, možete biti sigurne da je riječ o isključivo seksualnoj vezi koja neće imati budućnost o kojoj vi maštate. Dakle, prije nego što stradate, prekinite odnos.

 


(Pre)često spominje drugu ženu
Često priča o novoj kolegici na poslu? Ne može prestati ogovarati novu šeficu? Često spominje susjedu? Sve su to znakovi da mu je još netko na pameti, a ne samo vi. Već je otprije dokazano da i muškarci i žene često spominju ime osobe koja im se sviđa. To je jasan znak i ako ne želite biti prevarene ili u ljubavnom trokutu, nastavite život bez njega.

Kad ga najviše trebate, njega nema
Jeste li već primijetile da njega nikad nema u blizini dok vam se 'ruši svijet'? Ako ste potvrdno odgovorile na ovo pitanje, maknite se od tog muškarca, jer on nikada neće biti uz vas kad vam je najpotrebnije. Neki od njih čak vam znaju i reći, ako zatražite pomoć, da morate biti odrasle, snažne i neovisne. S druge pak strane, od vas očekuju da vi sve prolazite s njima. Svaki čovjek treba podršku pa tako i vi, posebno u teškim situacijama. Želite li pored sebe nekoga tko to ne razumije i ne uvažava?

tportal.hr