Ovo su namirnice koje biste trebali kupovati samo u malim pakiranjima

uskrsni ponedjeljak, Uskrs, gladan, siromaštvo, Mostar, bijeli kruh, kruh, tosti kruh, kruh, bijeli kruh, Isus, Isus Krist, kruh, vatikanski kruh, religija, vjerovanje, pakiranja, namirnice, sunčani vitamin , istraživanje, kruh, sol, šteta, proteinski kruh, kruh, recept, kruh, domaći kruh

Evo o kojim je namirnicama riječ...

1. Orašasti plodovi i sjemenke

I sjemenke i orašasti plodovi sadrže puno ulja od zdravih, nezasićenih masnoća. Činjenica je, da se namirnice koje sadrže masnoće brzo pokvare. Ove namirnice biste trebali držati u hermetički zatvorenim spremnicima na hladnom i tamnom mjestu, ali čak i ako ih čuvate na pravilan način njihov rok trajanja je nekoliko mjeseci.

2. Brašno

Bijelo brašno bi u prehrani trebalo izbjegavati kada god je moguće, barem ako ne želite na sebe "nalijepiti" neželjene kilograme. Ali sada ćete dobiti još jedan razlog da brašno ne kupujete u većim količinama. Ono na sebe privlači vlagu iz okoline i brzo se kvari.

3. Kava

Pravi ljubitelji kave kupuju mala pakiranja jer znaju da svježe pržena kava daje najbolji okus. Zato je preporuka kupovati onoliko kave koliko možete potrošiti u tjedan ili dva.

4. Kruh

Nije ni potrebno navoditi kako će kruh na zraku vrlo brzo otvrdnuti, čak i ako kupujete onaj koji ipak ostaje mekan duže dana, u jednom će trenutku "udomiti" plijesan. Kruh je svakako jedna od namirnica koju ćete najvjerojatnije, kupovati u količinama dostatnim za jedan dan.

Izvor: vecernji.hr