Ovo su lekcije o vezama koje naučite tek kada se zaljubite

ljubav, hormon ljubavi, istraživanje, žene, muškarci, znakovi, ljubav, život, muškarac, žena, karakter, ljubav, životne lekcije, znakovi, veza

Osjećaj zaljubljenosti jednostavno je neodoljiv. Svi problemi nestaju, svijet je puno ljepši, a stvarnost je nešto što prolazi pored vas bez da primijetite. Vi ste u svom svijetu, slijepi od zaljubljenosti. Sve do trenutka kada vas taj osjećaj počinje napuštati i tada ste u mogućnosti uvidjeti ono što niste prije, piše vecernji list.

Ovo su lekcije koje ćete naučiti tek kada se zaljubite...

Ne postoji savršen partner

Svatko od nas ima neke svoje mane, i kada prođe razdoblje zaljubljenosti, počinju se otkrivati. Ako imate listu osobina koje bi trebale opisivati savršenog partnera, ostavite to postrani. Nitko nije savršen. Ako se osjećate ugodno u vezi s tom osobom, možda je ta osoba baš savršena za vas. Male promjene i prilagodbe će doći s vremenom.

Život nije bajka

Bez obzira kako vam se čini da živite u bajci, znate da život nije bajka. Pokazat će se da smo ljudska bića s vrlinama i manama i da se nitko ne mijenja preko noći. Dogodit će se da nećete dobivati pažnju koju očekujete, nećete dobiti ruže ili čokolade, ali to ne znači da vas ta osoba više ne voli.

Ne morate raditi ništa i možete se provesti super

Doći će i vrijeme kada nećete razgovarati. Vaši višesatni razgovori pretvorit će se ponekad u tišinu i to što ste jedno pored drugog bit će vam dovoljno da se osjećate dobro.

Neugodne navike

Kada ste na početku veze, partneri se ponašaju najbolje što znaju. Tek nakon nekog vremena, kada se opustite i vaša veza postane ozbiljnija, možete otkriti da vaš partner ili partnerica ima neke čudne navike za koje do tada niste znali. Ispuštanje vjetrova, čudnih zvukova, ne pospremanje za sobom i sl., mnogima su nešto što neće predugo skrivati od partnera.