Ovo je žena s najvećim grudima na svijetu

Ona tvrdi da njene grudi ne prestaju da rastu i da su svakog mjeseca veće za 2,5 centimetara. Obje dojke teže približno 24 kilograma. To je pola njene ukupne težine, jer je dama sa najbujnijim poprsjem visoka 157 centimetra.

Chelsea, koju zovu "Kraljica grudi" je egzotična striptizeta i zapravo ima ugrađene polipropilenske niti, koje su sada zabranjene u SAD. Implantati se sastoje od namotaja polipropilena, ugrađenih u grudi koji ne sadrže silikone.

Te niti iritiraju unutrašnje tkivo, zbog čega ono proizvodi tečnost koju niti upijaju. Zbog toga one konstantno bubre, a grudi bujaju. Zvanično, ona je svjetski rekorder u veličini grudi.

Obje njene dojke sadrže po skoro 12 litara tečnosti. Ona ih zove Itsi i Bitsi (na engleskom "vrlo male, majušne") i ponosna je na njih. Kako bi sebi olakšala život, ponekad ode kod ljekara da joj izvuče višak tečnosti.

Nisam željela da imam najveće grudi na svijetu, one su same to odlučile. Često me pitaju zašto ih ne smanjim. Zašto bih? Ne stidim ih se, one su umjetnost i moja najveća imovina - rekla je Chelsea, kojoj su grudi pomogle u karijeri "zabavljačice za odrasle".

Do sada je imala tri operacije, za početak je model bila dovoljna korpa "D", zatim "H" veličina, a potom su na red došle i sumnjive hemikalije.

Chelsea zbog svojih grudi ima i probleme iako joj omogućavaju da zaradi novac. Primjera radi, ona zbog grudi često ima poteškoće dok jede, mora da spava na leđima i da radi posebne vježbe. I ulazak u toalet u zrakoplovu je "posebna misija".

Izvor: doznajemo.com