Ovo je osam zlatnih pravila koje bi žene trebale naučiti prije tridesete

seks i grad, ljubav, seks, seks i grad, serija, nastavak sezone , žene, stvari, pogrešne stvari, propuštene stvari
S obzirom na cjelokupnu karijeru, njezine se riječi mogu uzeti kao relevantne, a tvrdi kako se žena između 28. i 35. godine nalazi na svojem vrhuncu. Donosi i nekoliko savjeta koje bi žene trebale naučiti i primijeniti do svojih tridesetih godina pa prenosimo njezine "upute" koje je i sama primijenila, piše Diva.vecernji.hr.

Napravite desetogodišnje odluke

Umjesto klasičnih novogodišnjih odluka koje gotovo uvijek ostaju neispunjene, mnogo je bolja odluka napraviti odluke koje se odnose na sljedećih 10 godina. Zaboravite neke stare, loše navike i počnite stjecati nove i dobre - ako loše navike prenesete i u tridesete godine, bit će vam sve teže i teže odustati pa temelje postavite što prije!

Nosite sunčane naočale

Savjet je jednostavan: izbjegavajte sunčeve zrake i uvijek zaštitite oči!

Pustite kosu na miru

Svatko ima kosu s drugačijim "problemima" pa se time nemojte toliko opterećivati, već je pustite da raste zdravo - Diane je nikad nije bojala, već koristila henu i kosa joj je zdravija nego ikad

Odite solo na odmor

Diane tvrdi da je veza koju gradite sa sobom samima, najvažnija veza u životu koju trebate izgraditi - naučite uživati u vlastitom društvu, a putovanje vam u tome može jako pomoći.

Rastežite se svakodnevno

Diane tvrdi da, kad bi trebala preporučiti samo jednu stvar, preporučila bi svima da rade jogu. Dobra je za tijelo, odlična je za rastezanje, a kvalitetna je i za um, a, kad se sve zbroji, radi se uistinu o prekrasnoj stvari za koju treba izdvojiti vrijeme.

Pišite dnevnik

Ne mora to nužno biti klasičan dnevnik, već može biti i riječ o nečem modernijem, poput Instagrama - bit ćete sretne što se možete vratiti u neke drage trenutke iz prošlosti koji će vam ponovno namamiti osmijeh na lice!

Ono ste što jedete

Prehrana je iznimno važna - voće za doručak, mnogo povrća, a izbjegavajte šećer i pretjerane ugljikohidrate. To ne znači da trebate biti savršene, samo naučite uživati u zdravim stvarima jer ćete se osjećati mnogo bolje i zahvalnije.

Naučite kako se odjenuti

Do tridesetih godina već trebatenaučiti što je za vas dobro i što vam dobro pristaje te ne forsirati neke komade samo zato što su u trendu - stvorite temelje svog stila, a kasnije ga nadograđujte nekim zanimljivim detaljima.

VL