Ovo će je provjereno uzbuditi: 10 stvari koje će zapaliti ženu

žene, seks, godine, seks, sitnice, seks, priglup čovjek, muškarci, seks, kriminalci, žene, seks, razlozi, seks, piramida, načini, izluđivanje, muškarci, seks, odšteta, službeni put, žene, kupaonica, hercegovački vicevi, ljubavnica, golf, ucjena,  neudana konobarica, ucjenjivala ljubavnika, žena, seks kod žena, stvari, uzbuđenje, bračna nevjera, nevjera, ljubavnica, Broj ljubavnica, žena ili ljubavnica, prevara, ljubavnica, žena ili ljubavnica
Pripadnice ljepšeg spola nisu isključivo vizualni tipovi kao muškarci i njih će prije uzbuditi neke radnje, dodiri i riječi, a uz savjete iz prve ruke daju upravo one same:

-Poljubac u vrat je nešto od čega će me proći trnci i to je najbolji način da me partner navede da pomislim na seks.
-Nema žene koja ne voli spontanost, ali s dozom zaigranosti. Obožavam kad mi daje do znanja da me želi na mjestima na kojima to ne bi smio - primjerice dodirima po nozi ispod stola u prostoriji punoj ljudi, hvatanjem za guzu dok stojimo u dizalu....
-Obožavam dok me primi za ramena i krene masirati dok stojimo u redu, perem suđe... Time mi daje do znanja da brine za mene, želi mi fizički ugoditi, a želi me i dirati. To je uvijek uzbudljivo.
-Iako smo godinama skupa, još uvijek se napalim kad me on gleda i imam osjećaj da me guta pogledom u prostoriji punoj ludi. S time me sjeti na ono što radimo u krevetu, na naše početke i želim ga trenutno!
-Možda zvuči otrcano, ali komplimenti čine čuda. Kad mi šapne na uho koliko sam mu lijepa, pametna ili me želi - gotova sam.
-Obožavam kad je ponosan na mene, hvali se sa mnom ili me brani pred drugima. Tada ga doživljavam kao pravog muškarca koji brine za svoju partnericu.
-Volim kad koristi svoje ruke i napravi od toga predigru seksa kojem se nisam ni nadala. Primjerice, gledamo televiziju, a on mi krene masirati stopala. Nastavi me maziti po kosi, vratu, pa prijeđe na leđa, grudi, guzu... Samo počnem teško disati i briga me je što je na programu više.
-On u odijelu. Ništa mi više ne treba.
-Ako prolazim pokraj njega razodjevena, što god radio, on će obratiti pažnju. Može zafućkati za mnom, dobaciti komentar "dobro dupe" ili samo gledati - nekad mu kažem da je budala, nekad se nasmijem, a nekad mi je samo drago. Ta njegova zaigranost i spontanost čini čuda na moju želju za njim.
-Iznenadno buđenje milovanjem i poljupcima najbolji je način za buđenjem i željom. Dok me nježno dodiruje volja za seksom raste, a svako jutro bolje započne.

24sata.hr