Ovih 5 ženskih laži garantiraju lošu vezu

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa

Stara izreka kaže ‘bolje biti sam nego u lošem društvu’ ili što se još može prevesti i kao ‘bolje biti sam nego u vezi koja nam nikako ne odgovara’. No, puno puta strah od samoće nas može navesti da razmišljamo na drugačiji način. Upoznate li zgodnog i pametnog muškarca, ali nakon nekog vremena znate da nešto fali ne tražite krivca u sebi.

Prepoznate li se u nekom od sljedećih scenarija vrijeme je da napravite za sebe ono što ste od početka znali i potiskivali – vrijeme je da krenete dalje. Donosimo pet laži kojima zavaravamo sebe održavajući vezu koja nema budućnosti.

‘Jako sam nervozna kada sam u njegovom društvu. To je vjerojatno zbog toga što mi je stalo’

Ljubav ili bolje rečeno strast na prvi pogled je pozitivan osjećaj, ali kada druženje već traje a vi još uvijek osjećate nervozu u njegovom društvu možda nije riječ o ‘leptirićima’.

Klecaju li vam koljena kada vas dotakne to je pozitivan osjećaj, ali kada osjećate klecanje kada mu želite reći koji vam je omiljeni film ili kada vas pozove u njegovo društvo jer mislite da niste dovoljno zanimljivi onda u vašem odnosu nešto ne štima.

‘Mi smo potpuno različiti, ali to je ok jer suprotnosti se privlače’

Svi smo mi različiti, ali kada te različitosti u vezi prevladaju dolazi do problema. Dvije potpuno različite osobe mogu funkcionirati jedino na samom početku veze kada je strast na samom vrhuncu, no s vremenom to prerasta u problem.

Iako kompromisi moraju postojati u vezi i za to pravilo postoji granica,a kada se ta granica pomakne parovi postaju nezadovoljni i nesretni.

‘On je tako dobar i pažljiv. Problem je vjerojatno u meni jer sam preizbirljiva’

Nikada, ali nikada ne bi smjeli krivca tražiti u sebi. Da je on tako savršen ne biste se dvoumili već bi uživali u vezi. Lijepe geste poput izjavljivanja ljubavi, romantičnih putovanja i lijepih poklona nisu preduvjet dobre veze. Ako ‘kemija’ ne postoji na početku ona se neće niti pojaviti kasnije koliko god on zgodan i pažljiv bio.

‘On je potpuno je drugačiji od mog bivšeg i to mi je dovoljno.’

Ako ste izašli iz veze s lijenčinom kojoj se nje dalo izaći iz kuće ili kojeg ste morali moliti da odete iz grada ili barem u kino, a vaš novi muškarac je uvijek za akciju, to što je drugačiji ne znači da je idealan.

Koncentrirate li se samo na pozitivne strane koje nije imao vaš bivši možete previdjeti puno veće stvari koje vam možda još više ne odgovaraju. Budite realni i ne bacajte usporedbe. Neka prošlost ostane prošlost.

‘Toliko smo slični! Sigurno nam je suđeno!’

Jeste li ikad čuli da je dvoje ljudi ostalo zajedno samo zbog toga što vole iste filmove, slušaju istu glazbu ili vole isti sport? Važno je da par ima zajedničke interese, ali to nije preduvjet uspješnog ljubavnog života jer život je ipak malo više od dobrog filma ili knjige.

Takva osoba može vam biti odličan prijatelj, ali za zdravi odnos je potrebno mnogo više. Ne osjetite li odmah onu strast i želju da svaki trenutak provedete s tom osobom velika je vjerojatnost da ju nikada nećete niti osjetiti.

zadovoljna.hr