Ovako varajte svoje cure, a da vas ne uhvate

dečki, zločasti dečki, cure, varanje

Naime, muškarac s nadimkom midget_porn_aint_bad na popularnom je Redditu objavio je tzv. vodič za varanje koji je vrlo brzo postao jako popularan. Evo njegovih savjeta:

1. Uvijek imaj žvakaću gumu sa sobom i miriši svježe...no ne i presvježe

Neki od njegovih prvih savjeta dotiču se osobne higijene i osiguravanja da vas ne uhvate preko "fizičkih tragova". Strogo savjetuje da se koriste kondomi, a ako ih već ne koristite, samo glupi će brisati ejakulat u vlastite bokserice ili potkušulju. Uvijek sa sobom nosite maramice ili ih imajte u autu. Ne valja ni previše mijenjati navike - kao puno više tuširanja ili parfema - partner/ica će odmah postati sumnjivi. Ovo su znakovi po kojima se obično lakše hvataju muškarci prevaranti, a ne žene. Dobro je u automobilu držati i žvakaće gume, a kod tuširanja nakon seksa nemojte koristiti gel već se operite samo vodom.

2. Izmisli priču i drži je se pod svaku cijenu

Prevarant moli čitatelje da kreiraju zaista logičnu priču koju će "prodavati" svom partneru. Najbolje su stvari one najjednostavnije - umjesto komplicirane priče o ostajanju dulje na poslu, bolje recite da ste ostali na piću previše s prijateljima, ako je to vaša praksa - i obrnuto. Naravno, tada se pobrinite i da se osjeti miris alkohola. Što se tiče odlaska u hotele, na večere i slične troškove - uvijek i isključivo koristite samo gotovinu, čak i ako ne dijelite bankovni račun.

3. Ne ispuštaj mobitel iz vida

Preko 80 posto prevara otkrije se upravo zahvaljujući dokazima na mobitelu. Koliko god revno i redovito brisali tragove, uvijek se može dogoditi da vaš partner/ica kontrolira vaš mobitel baš kad se ljubavnik/ica javlja. Zato je najbolje mobitel držati na vidljivom mjestu, ali ne u rukama ili džepu - to će vas učiniti sumnjivijima. Najopasnije vrijeme je spavanje ili pijanstvo, prije toga obavezno sve treba pobrisati, a naravno najbolje je općenito sve poruke i pozive brisati odmah. Ako sumnjate da je bilo ili će biti njuškanja - bacite mobitel u zid ili u školjku, novi mobitel je skup, no na tragu ste da budete uhvaćeni, a rastava je skuplja.

4. Nikad se ne petljaj s kolegom s posla

Takve afere se apsolutno uvijek pročuju, jer previše ljudi može shvatiti, a oni znaju detalje i iz vašeg privatnog života. Najbolje je imati ljubavnika/icu koji je također u braku, a s kojim vas inače ništa drugo ne veže osim seksa.

express.hr