Ovako se za djeveruše snašla mlada koja nema prijateljica

djeveruša , djeveruše, djever
...odlučila je biti kreativna i pozvati ih na snimanje albuma prije svog vjenčanja. Rebeca Brantes (24) okupila je ekipu i s njom snimila urnebesan photo shoot. Pozvala je petoricu djevera, obukla ih u spavaćice te im pomogla u uređivanju, piše Daily Mail.

Među njenim vjenčanim fotografijama niz je smiješnih fotki na kojima sa svojim prijateljima uživa u posljednjim slobodnim trenucima. Fotografiranje je prošlo odlično, uz podosta alkohola, a neke dijelove su morali ponavljati više puta zbog nekontroliranog smijanja.

- Ideja mi je pala na pamet tjedan dana prije vjenčanja. Gledala sam fotografije mladenaka sa svojim ekipama i mrvicu se rastužila što nisam i ja u mogućnosti to napraviti, rekla je Rebeca.

Ipak, našla je ekipu koja je prihvatila zezanciju i složila urnebesnu kompilaciju fotografija. Dečki su se ufurali u priču i, između ostalog, prošli tretman s maskom od krastavca, a čak su i obrijali noge u znak solidarnosti prema mladenki.

- Baš sam sretna zbog ovoga. Kad mi je dosadno, znam uzeti fotografije i umirati od smijeha. No, nisam mislila da će se ova zezancija proširiti internetom - zaključila je Rebeca.

24sata.hr