Ova pitanja nikada ne postavljajte ženama.

spoj, muškarac žena, spoj, veza, partner, prvi spoj, znanstvenici, prijatelji, prvi spoj, razgovor
Upravo zbog toga DeAngelo je odlučio da podijeli savjete muškarcima o čemu da ne pričaju sa potencijalnim partnerkama i koja pitanja da ne postavljaju tijekom prvih sastanaka.

Prije svega, muškarac nikada ne bi smio da pita ženu da li smije da je poljubi.

"Ukoliko ženu koja vam se dopada to pitate u njenim očima ćete izgledati kao dječak, i to joj se baš i neće dopasti. Ukoliko vam da pristanak to je vjerovatno zbog toga što ne želi da bude nekultirna, iako u sebi samo misli o tome kako da što prije pobjegne od vas"
, istakao je David.

Ženu nikada ne pitajte da li smijete da joj uputite poziv za sastanak, jer ona želi muškarca koji zna da vlada situacijom, a ne osobu koja traži od nje dopust za sve.

"Kada izađete sa djevojkom koja vam se dopada, nikada joj ne pričajte o vašem automobilu ili o kući u kojoj živite, jer će to izgledati kao da želite da je impresionirate svojim materijalnim bogatstvom", kazao je DeAngelo.

Takođe, nikada ne pitajte ženu "šta planira večeras", jer ona uvijek očekuje da vi imate neki plan.

Ne pitajte djevojku s kojom izlazite da li joj se sviđate, jer tako ćete izgledati kao nesamopuzdana osoba.

Obratite pažnju na njen govor tijela i sve će vam se samo kazati.

Muškarac nikada ne treba da pita ženu zašto mu nije odgovorila na poruku, koliko je mladića ranije imala, sa koliko njih je spavala.

"Nikada ne dogovarajte drugi sastanak, ako još ni prvi nije završio. Ne pokazujte da ste lak ulov, jer žene lako izgube interes kada shvate da su tu tvrđavu već osvojile", savjetovao je DeAngelo.

I ono što svi muškarci trebaju da zapamte: ne pričajte ništa protiv drugova vaše potencijalne djevojke.

nezavisne.com