Otvoren natječaj za 18. Mediteran Film Festival

Mediteran Film Festival
Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz 22 mediteranske zemlje koji svoje prijave pošalju do 15. svibnja 2017. godine.

Detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici Festivala (www.mff.ba).

Mediteran Film Festival dijeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije - selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta.

Selektor festivala Damir Čučić pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 15. svibnja 2017. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 18. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu, tradicionalno, svojim glasovima za omiljeni film dodijelit će publika Festivala.

Uz program u konkurenciji MFF će prikazati i najnovija svjetska filmska ostvarenja kao i radove domaćih autora. I ovu godinu Festival donosi filmove za mlade, radionice, filmske kvizove, projekcije na otvorenom, te odličnu zabavu na festivalskom trgu u središtu Širokog Brijega.

Više informacija o programu 18. Mediteran Film Festivalu potražite na službenim web (www.mff.ba) i Facebook (https://www.facebook.com/pages/MEDITERAN-FILM-FESTIVAL/232548856759828?fref=ts) stranicama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.