Otplesao je prvi ples na kćerinoj svadbi, a onda se vjenčanje pretvorilo u tragediju

prvi ples, svadba, kćerka
Sve je izgledalo odlično i prošla subota trebala je biti najljepši dan u životu njihove kćeri Jeni, ali svatovi su nakon prvog plesa bili "zavijeni u crno".

Proslava vjenčanja tek je započela, a nakon što je Tim otplesao prvi ples sa svojom voljenom kćeri, doživio je srčani udar i umro.

Shrvana supruga Jeni, objavila je vijest o smrti svog supruga na Facebooku, a osim što je obitelj pogodila tragedija, morali su se suočiti s još jednom teškom situacijom. Obitelj mora organizirati prijevoz Timova tijela do New Yorka, gdje je živio sa suprugom.

Jedan obiteljski prijatelj poželio im je pomoći u ovim teškim trenucima te je na stranci GoFundMe pokrenuo kampanju kako bi se prikupila sredstva za troškove prijevoza Timova tijela.

Jeni je na svom Facebook profilu napisala kako je Tim bio prekrasan suprug, otac i djed. Osoba koja je bila uz nju u njezinim najtežim trenucima i postao joj je najbolji prijatelj i ljubav njezina života. Dobili su četvero djece, a uživali su i u vremenu provedenom sa svojim unucima. Upozorila je sve da ne odgađaju preglede jer "nikada ne znate kada će biti vaš zadnji dan".

vecernji list