Otkrijte koji stil seksa je savršen za vas

sex, sex, seks, statistika, ljubav, veza, interes, spolne bolesti, seks, zaštita, ljubomora, konobarica, peticija, veze, žene, Božić, seks, muškarci, ludosti, seks, snovi, ljubav, blagdan, žene, seks, stil, seks, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, žene, muškarci, očekivanja, seks prakticiranje, činjenice, znanje, seks navike, trikovi, ljubav, seks prakticiranje, grupni seks, frajeri, frajer, žene, žaljenje, poklon, svađa, partneri, brojevi, ljubav
Dijeta koja se bazira na jednoj skupini namirnica nije zdrava ili zadovoljavajuća. I najbolje jelo koje se stalno jede na kraju dosadi. Pa ipak, kada je u pitanju naš seksualni apetit, mnogi se oslanjaju na jedan te isti način zadovoljavanja naših želja.

"Različiti stilovi seksa ne samo da sprječavaju dosadu u spavaćoj sobi, nego ispunjavaju mnoge fizičke i emocionalne potrebe, omogućuju vam da izrazite različite aspekte vaše osobnosti i omogućuje seksualno rastete kao par", objašnjava Ian Kerner, terapeut za seks i odnose iz New York za online magazin "Self".

Nitko nije rekao da morate instalirati trapez u spavaćoj sobi ili pozovati susjede da vam se pridruže. Ali integriranje različitih vrsta seksa može činiti razliku između lošeg i zadovoljavajućeg seksualnog života.

INTIMNI SEKS

Što je to: Ležerno istraživanje tijela partnera koje vam omogućuje da ponovno uspostavite vezu, a može i ne mora uključivati ​​i sam seksualni odnos.

Prednosti: Orgazam čini da se osjećamo sjajno, ali odmjerenije vođenje ljubavi bolje ispunjava naše urođene potrebe za emotivnom bliskošću. S obzirom da je osjećaj sinkronizacije sastavni dio zadovoljstva, intimni seks je često osnova seksualnog zadovoljstva žene.

"Osjećaj povezanosti i prenošenje svoje ljubavi sa partnera na partnera zahtijeva da usporite i stvarno se uskladite", kaže Trina Reed, autor "Dok nas seks ne rastavi".

Recept: Bez obzira koliko ste dugo sa vašim partnerom, on i dalje ne može pročitati vaš um, pa mu objasnite ono što čini da se osjećate blisko. Ponudite pozitivni poticaj riječima: "Baš mi se dopalo kada si radio..." ili "Hajde da probamo ponovno....". Radite stvari zbog kojih se osjećate bliže: ljubite se, smijte, podijelite tajnu koju nikada niste nikome rekli. Osjetit ćete se tako zaljubljeno da vam neće biti bitno što niste doživjeli vrhunac.

AVANTURISTIČKI SEKS

Što je to: Sve što je izvan domene vaše rutine, bilo da je nova poza, seks pod tušem ili oblačenje u kostim.

Prednosti: Poboljšava seksualno samopouzdanje. Radite nešto drugo, bez obzira da li to uspješno, će povećati povjerenje i ohrabriti vas da češće izađete iz vaše zone udobnosti. To što ćete prodrmati stvari vjerojatno će ubrzati vaše uzbuđenje.

Recept: Ako razgovor na temu isprobavanja, recimo, nove sex igračke izgleda zastrašujuće, vi ste u dobrom društvu.

"Mnoge žene žele eksperimentirati sa svojim partnerima, ali nisu sigurne kako da to urade", kaže Amy Levin, certificirani edukator seksualnosti iz New Yorku.

Žene brinu da će on pomisliti da je to nešto neprikladno ili se plaše da će ih osuđivati ​​ili pitati odakle su došli na takvu ideju. Relativno bezbolan pristup je da napišete pet stvari koje želite pokušati, i njega zamoliti da uradi isto, pa usporedite bilješke. Malo upozorenje: zamišljajte vi koliko god želite da vodite ljubav s Johnnyjem Deppom, ali na papir stavite samo one fantazije u kojima vaš partner ima glavnu ulogu.

ELEKTRIČNI SEKS

Što je to: Brz, žestok i upadljivo kratak što se tiče predigre "uradimo to ovdje i sada".

Predosti: Savršen za zauzete žene koja barataju poslom, djecom, kućnim poslovima pa im pronalaženje vremena za seks može predstavljati izazov. Zato na brzaka može biti rješenje kada želite ubaciti i malo ljubavi u svoj pretrpani raspored. Električni seks ubrizgava malo uzbuđenja u život: ako se oboje možete udaljiti od radnog stola u sred dana, u motel na sat dva ili nešto tako uzbudljivo.

Recept: Ljepota brzog seksa je u tome što ne zahtijeva promišljenost. Samo bi trebalo da odvojite djelić vremena vašeg užurbanog dana.

POMRIBENI SEKS

Što je to: Upravo ste imali veliku svađu. Sada kada je gotovo, sve što želite učiniti je pocjepati odjeću partneru.

Prednosti: Nitko vas ne ohrabruje da započinjete svađu, ali povremene zdrave rasprave u kojima obje strane izražavaju svoje osjećaje i mišljenja može biti iskustvo koje povezuje. Što više, hormoni koje naše tijelo stvara za vrijeme seksa - oksitocin, može pomoći da se olakša pomirenje.

"Vođenje ljubavi poslije svađe pomaže da lakše praštate", kaže Kerner.

Recept: Kada ste se posvađali sa partnerom, ne morate čekati da se smirite da biste ga zaskočili.
"Seks je oblik isprike sam po sebi", kaže Kerner objašnjavajući da je to fizički način da pokažete da volite jedno drugo i želite riješiti probleme.

ZNA SE KO JE GLAVNI

Što je to: Točno znate što želite, a ne zaustavljate se dok ga ne dobijete.

Prednosti: Preuzimanje inicijative u krevetu može biti nevjerojatno osnažujuće iskustvo.

"To je odlična prilika da izrazite sebe i svoje želje", objašnjava Kerner, koji tvrdi da posezanje za uzdama može prerasti u osjećaj samouvjerenosti i izvan spavaće sobe. A ono što je najbolje je da ste praktično osigurali da ćete zadovoljiti vaše potrebe:

"Vi povećavate potencijal zadovoljstva kada prihvatite odgovornost za svoje seksualno zadovoljstvo i ne žrtvujete potrebe radi potreba vašeg partnera", kaže Kerner.

Recept: Prije nego što kročite u spavaću sobu, zamislite kako bi izgledala dominacija nad vašim partnerom u detalje. To je drugačije iskustvo za svaku ženu, može značiti svašta, od ideje da ste na njemu do akcije tipa da mu stavite povez preko očiju. Podijelite svoje misli s muškarcem postaviti raspoloženje, a ako niste skloni razgovoru, samo uradite šta vam je na umu sljedeći put ste u krevetu.

portaloko.hr