Otkrijte koji ste tip gosta na vjenčanjima

Brak nije dosadan
...stoji u istraživanju koji je nedavno provela britanska kompanija Late Rooms.
Vjenčanja su nekima gnjavaža koju moraju odraditi, a nekima tulum mjeseca kojem se jako vesele! Bez obzira na to što mislili o vjenčanjima, zabavit će vas rezultati istraživanja o tipovima gostiju na vjenčanjima britanske kompanije Late Rooms u kojemu je sudjelovalo više od 100 profesionalnih organizatora vjenčanja.

Evo na koga najčešće tamo možete naletjeti.

Buntovni rođak tinejdžer
Mrzovoljan i odjeven u odijelo u kojem se nelagodno osjeća, drži se postrani i jasno se vidi da nije najsretniji što mora biti na ceremoniji umjesto da je negdje sa svojim društvom u omiljenim starkama i majici Iron Maiden. Cijelu večer sramežljivo će odmjeravati cure, no naravno ne usudi im se prići.

Starija solo sestra
Iako su svi mislili (uključujući i nju) da će biti prva koja će izgovoriti sudbonosno 'da', to se nije dogodilo. Naravno, veseli se sestrinom/bratovom vjenčanju i ona je ekscentrična i nesputana duha.

Partijaner/ica
On ili ona neće se micati s plesnog podija, a cijelo će vrijeme gnjaviti DJ-a ili bend tražeći svoje omiljene stvari. Nakon što vjenčani party završi, bit će glavni zagovornik/ca odlaska u potragu za zabavom do jutra.

Zavodnik
Nikad nije imao ozbiljnu vezu koja je potrajala i time se ponosi. Na glasu je kao zločesti dečko čijem šarmu nitko ne može odoljeti i trudi se svim silama tu reputaciju i održati. Njemu je ženska pažnja potrebna poput zraka! Iako se pojavio na vjenčanju s nekom pratiljom, s njom neće provesti previše vremena jer će biti zauzet šarmiranjem svih raspoloživih atraktivnih uzvanica, prenosi tportal.

Rođak kojeg je pregazilo vrijeme, ali se ne da
Vjerojatno će mladim generacijama prepričavati kako se tulumarilo u 70-ima i kako je bilo biti tinejdžer u njegovo doba. Iako i dalje obožava klasični rock, nikako ne želi ostaviti dojam da nije u tijeku s najnovijim glazbenim trendovima pa će se rado upustiti u rasprave o dubstepu i grimeu iako o tome nema pojma.

Razuzdani rođak sklon piću
Većina obitelji imaju ovakvog rođaka. Uh, njemu su vjenčanja idealna prilika da se dobro provede. Najvjerojatnije će biti među prvima koji će pokleknuti pod utjecajem alkohola, a nije isključeno da će biti zvijezda večeri - u negativnom smislu te kasnija omiljena tema obiteljskih tračeva.

Padobranac
Našao se tu silom prilika, kao nečiji pratitelj i sasvim je jasno da se nimalo ne zabavlja. Kako bi lakše podnio večer, iskoristit će priliku da se dobro počasti pa će uglavnom tješiti u jelu i piću.