Otkazala vjenčanje tjedan dana prije, a nije htjela da sve propadne – pazite što je napravila

vjenčanje
...odlučila je pokloniti cijelo vjenčanje potpunim strancima. Kolbie Sanders (24) iz Texasa prekinula je četiri godine dugu vezu u najnezgodniji trenutak - kada je već sve bilo spremno za sudbonosno "da". Na svom je Facebooku studentica rekla kako ima točno 24 sata da nađe par koji je spreman vjenčati se za tjedan dana.
Jedna priča ju posebno dirnula

Sanders je dobila stotine poruka budućih mladenki i mladoženja koji su se željeli vjenčati o njenom trošku. Nakon što je u uži krug izabrala njih 45, djevojka je ovaj velikodušan poklon odlučila predati sretnici Halie Hipsher (22). Za nju se odlučila jer ju je dirnulo njezina priča o djedu Edwinu Truettu Hipsheru (81), koji boluje od raka prostate i neće još dugo poživjeti, a volio bi dočekati unukino vjenčanje.

"Budući da djedu nije ostalo još dugo, ova donacija požurila nas je godinu dana i sada će on biti u mogućnosti doći na proslavu", rekla je Hipsher. Majka 7-mjesečnog Rileyja tako će već ove subote okruniti vezu sa svojim odabranikom Matthewom Jonesom (24) u Teksasu, a njezina dobročiniteljica Kolbie bit će počasna gošća. Naime, ona je odlučila otkazati vjenčanje jer je shvatila kako je nestalo strasti u njezinoj vezi sa Skylarom (25) te da nema smisla raditi takav korak.

Sve će biti besplatno

"Nije bilo skandala. Odljubili smo se i ne bi bilo u redu da se vjenčamo. Zajedno smo četiri godine, a zaručili smo se prije godinu i pol, ali smo se negdje putem izgubili. Jednog sam se jutra probudila i shvatila da se ne želim udati za njega. Oboje smo izgubili strast prema onom drugom. Znam da je sve ovo u zadnji tren, ali ne možeš se vjenčati s nekim za koga znaš da nije pravi. U sali koju smo rezervirali rekli su kako mogu odgoditi taj dan i imati proslavu ondje nekad kasnije u budućnosti, ali sam pomislila kako želim usrećiti neki drugi par", kazala je Sanders.

Svojom je gestom oduševila lokalnog fotografa, konobara, cvjećara, frizera i vizažista, koji su se odlučili uključiti u akciju i ponuditi besplatno svoje usluge sretnim mladencima. "Hvala vam svima! Ne mogu to dovoljno puta ponoviti. Vjerojatno ću to izreći još 20.000 puta. Jako sam uzbuđena i sretna, ali i pomalo nervozna. Planirali smo se vjenčati sljedeće godine pa nam je bilo malo stresno organizirati sve u tjedan dana", ispričala je buduća mladenka Halie, čijem se vjenčanju posebno veseli ona nesuđena, Kolbie.

net.hr