Otišla je na profesionalno šminkanje prije vjenčanja i šokirala se kad se pogledala u ogledalo

šminka, lice
Uvjerili smo se u to više puta kada profesionalci uzmu make-up u svoje ruke pa žena postane gotovo neprepoznatljiva. U dobrom smislu, naravno.

Upravo to očekivala je i 25- godišnja majka dvoje djece Steph O'Shea koja je osvojila vaučer za profesionalni makeover. Odlučila ga je iskoristiti jedne subote prije odlaska na prijateljičino vjenčanje.

Željela je imati glamurozni izgled sa smokey-eye pogledom, no ono što je nazvano profesionalnim šminkanjem bilo je daleko od toga, smatra ljutita Steph, koja nakon šminkanja od sat i pol više nije imala vremena za popravke.

Sa sobom je u torbici imala samo maskaru i puder da popravi šminku tijekom večeri, ali nakon ovog fijaska otišla je po vlažne maramice i skinula svu šminku s lica jer nije htjela izgledati kao klaun.

Ispričala je da osoba koju je tražila nije bila tada u salonu te je za taj termin pristala dati se u ruke drugog vizažista. Tvrdi kako je očito riječ o mladom vizažistu bez dovoljno iskustva.

Vjerovala je, kaže, da čini dobar posao jer se nitko drugi iz salona nije miješao u to šminkanje, a kada se pogledala u ogledalo, ostala je u šoku. Salon joj je ponudio novi termin za makeover, ali Steph je to odbila.

Vecernji.hr