Osvetite se bivšem na kreativan način

žena, ljubavnica, brak, žene, junaci, muškarci, djevojka, prijatelji, žena, tajne, ljubav, veza, varanje, djevojka, supruga, žena, osveta, bivši, žena, sama, razlozi, slobodna žena, žene, flert, spoj, varanje, žene, istraživanje, muškarci, ljubav, popis, mostarac, stvari, dnevnik, gradska cura, dnevnik  gradske cure, žene, žena, dnevnik
Nakon gadnog prekida žene uvijek razmišljaju samo o jednom - kako mu vratiti milo za drago? Ako zanemarite damske floskule poput one da je najbolja osveta živjeti dobro i biti sretna, čut ćete svoje srce koje žeđa za osvetom. Ona možda nije dostojanstvena, ali vam može trenutno olakšati situaciju i postati jedna od najzabavnijih epizoda u životu, piše portal za sklapanje poznanstava HocuSpoj.com.

Uništen ogled, zgaženi ponos...
Hakirajte mu Facebook profil i objavite da je u fazi revidiranja seksualne orijentacije. U interese mu ubacite nudizam i lajkajte u njegovo ime stranicu Modnog mačka.

Pretplatite ga na luksuzni gej magazin koji će stizati na adresu njegove tvrtke.

Kreirajte blog s njegovim imenom na kojem ćete objavljivati najperverznije slike s razvratnim bakicama i transseksualkama. Neka to bude prvi rezultat kojega će Google izbaciti kada netko upiše njegovo ime. Kad-tad će netko od njegovih prijatelja ili rodbine nabasati na tu stranicu, a glasina o njegovim čudnim sklonostima će biti nezaustavljiva.

Spomenite mu kako ste pronašli idealnog partnera za sve perverzije koje je on htio raditi s vama.

Zavedite mu brata, oca ili najboljeg prijatelja. Naravno, posljedice će možda izmaći kontroli. Riskirate ugled, ali koga je briga za reputaciju dok vam srce krvari?

Nabavite i zalijepite na njegov automobil naljepnicu „imam mali penis".

Kada dođete pokupiti svoje stvari iz njegovog stana, sasvim slučajno uzmite i sve daljinske upravljače.

Zamolite trudnu prijateljicu da se pomokri na test trudnoće. Pozvonite mu na vrata, uvalite pozitivan test u ruke i dramatično zahvalite na tome što vam je upropastio život. Demonstrativno okrenite leđa i otiđite. Neka se smrzne od panike.

Potplatite djecu iz susjedstva da ga, dok je u društvu ljubavnice, nazivaju ocem. Neka hodaju za njima i viču: „Tata, kada ćeš doći doma?"

Darujte njegovu odjeću Crvenom križu. Zašto i ljudi slabijeg imovinskog statusa ne bi nosili Bossova odijela?

Namamite ga na pomirbeni seks. Opijte ga do besvijesti, počastite ga brazilskom depilacijom i brijanjem obrva. Na koncu, i vi ste se depilirali i brijali zbog njega, zar ne?

Kako se osvetiti bivšem dečku?

I za kraj, izdvajamo najopakiju osvetu svih vremena. Nju je, nažalost, priredio muškarac. I to svojoj supruzi. Nakon neugodnog razvoda, Ronald Smith (58) iz Denvera je provalio u kuću svoje bivše kako bi joj komade sirovog pilećeg mesa rasipao po ventilacijskim cijevima. Nakon nekoliko dana, kućom se počeo širiti nesnosan smrad, a čišćenje ventilacije je koštalo malo bogatstvo. Ipak, ova opačina mu se nije isplatila, budući je zbog nje izvjesno vrijeme proveo iza rešetaka.