Osveta uglednog poduzetnika: Pola grada oblijepio golim slikama ljubavnice jer mu je dala nogu

ljubavnica
Ogorčen jer mu se njegova bivša draga nije htjela vratiti nakon prekida dugogodišnje izvanbračne veze, u dva je navrata pola Kikinde oblijepio foto-lecima s lascivnim ljubavnim scenama sa svojom žrtvom. Osumnjičeni bi, s obzirom na to da mu se na teret stavlja kazneno djelo obiteljskog nasilja, u zatvoru mogao odležati od tri mjeseca do tri godina, pišu Večernje novosti .

Žrtva, 40-godišnja Kikinđanka, bila je nekoliko godina u emotivnoj izvanbračnoj vezi s ovim Beograđaninom. Dok mu je ljubav uzvraćala, sve je bilo sjajno, ali kada je digla ruke od ljubavne idile, V.J. je naočitu ljubavnicu pokušao na sve načine uvjeriti da mu se vrati. Kako u tome nije uspio, pribjegao je prijetnjama i ucjenama pa se uznemirena žena policiji obratila za pomoć, koja je i napisala prijavu protiv nasilnika. Uslijedila je sudska odluka kojom je Beograđaninu zabranjen prilaz bivšoj.

- Beograđanin se, međutim, nije obazirao na mogućnost da kazneno odgovara ako prekrši odluku suda. Nastavio je prijetiti bivšoj, nagovješćujući da će je javno osramotiti. A onda, prije mjesec dana, na nekoliko lokacija u Kikindi osvanuli su razbacani mini-leci, s diskreditirajućom vulgarnom porukom, portretom i imenom žene, uz nekoliko fotografija s lascivnim ljubavnim scenama u kojima je ona s muškarcem čiji lik se ne vidi - navode u istrazi. - Prije nekoliko dana ponovno se, u dijelu grada u kojem žrtva stanuje, pojavio istovjetan kompromitirajući materijal. Slike su navodno bile zalijepljene po stupovima javne rasvjete.

Ubrzo je V.J. uhićen. Sumnjiči se ‘da je smislio i proveo ovakav gnjusan čin'.

Osumnjičeni je, kako Večernje novosti doznaju, ugledni poduzetnik. Posao mu navodno ne ide loše. Ima dva odrasla sina iz prvog braka. Njegova žrtva je osoba za koju susjedi i kolege s posla imaju samo lijepe reči. Ima maloljetno dijete, a pred novinare nije htjela.