Ostavio djevojku bez riječi pa doznao da će mu biti šefica. 'Stigla me zaslužena kazna'

razvod - svađa
...bez riječi i objašnjenja te se odselio u drugi grad da bi mu ona nakon nekoliko godina na kraju trebala postati šefica?

Ta priča sada je dobila nastavak, a muškarac je odlučio podijeliti što se dogodilo nakon što je saznao da će mu bivša djevojka postati nadređena.

Podsjetimo, muškarac je anonimno na stranici Ask a manager tražio savjet što da učini nakon što je doznao kako će mu bivša djevojka, koju je ostavio na najgori mogući način, biti ravnateljica u školi u kojoj radi kao profesor matematike.

On i žena po imenu Sylvia bili su u vezi tri godine, od kojih su dvije godine zajedno živjeli, no kada se ona htjela vjenčati, on je tijekom božićnih blagdana, dok je ona bila izvan grada kod roditelja, odlučio prekinuti. O tome je nije obavijestio već se samo spakirao i odselio iz države.

No, nekoliko godina kasnije doznao je da će postati ravnateljica škole u kojoj radi pa je o tome pisao na internetu, nakon čega je dobio brojne komentare i reakcije. Tada je obećao da će javiti što se poslije događalo.

U svom drugom pismu tako je objasnio kako je kontaktirao sa Sylvijom i odjelom za ljudske resurse i objasnio situaciju u kojoj se nalazi. Dobio je odgovor iz odjela za ljudske resurse, a šefica odjela pozvala ga je na razgovor. Objasnila mu je da se ne mogu predomisliti u vezi s novom ravnateljicom te da će ona doći na to radno mjesto, ali da će se njih dvoje morati držati određenih mjera kako ne bi imali probleme na poslu.

- Predložene mjere bile su mi previše ekstremne. Zato sam odmah dao otkaz koji je prihvaćen - napisao je on. Dodao je i kako ga je stigla zaslužena kazna nakon kukavičkog poteza.

Par se nije ponovno susreo, ali ovaj muškarac sigurno je naučio svoju lekciju.

vecernji list