Osobine djevojke spremne za udaju

08.05.2014

Svaki muškarac ima barem okvirnu listu osobina koje bi trebala posjedovati njegova buduća supruga. Stoga, ako ne ispunjavate ključne stavke, nikada vas neće zaprositi.

Nerijetko se događa da upravo oni muškarci koji su za sebe tvrdili da se nikada neće oženiti, odmah poslije okončanja dugogodišnje veze stanu na "ludi kamen" sa potpuno neočekivanom djevojkom.

Zašto mijenjaju mišljenje?

1. Ona je uzbudljiva i angažirana

Ona uspijeva kod muškarca izazvati mješavinu iščekivanja i neizvjesnosti, a na kraju ga uvijek iznenadi.

Spontana je, nepredvidiva i svom muškarcu se postupno otkriva.

Njen život nikada nije statičan i uvijek se trudi opovrgnuti mit o bračnoj monotoniji.

2. Ona zaista voli seks

Ništa neobično - djevojka koja uživa u borbi među plahtama uvijek će imati dobar društveni život. Ukoliko se još i trudi da se tijekom seksa emocionalno poveže, pretvara se od dobre djevojke do "materijala za ženidbu".

Muškarci, naime, čeznu za erotikom i duhovnom povezanošću u seksu sa ženom koju vole.

Nije riječ o akrobatici i isprobavanju Kama Sutre, nego dostizanju duhovnog nivoa vođenja ljubavi koji snažnije povezuje partnere.

Također, ona nikad neće odustati od strasti i uvijek će se truditi da ostvari "vruće snove" svog muškarca.

3. Partner nije njen cijeli život život

Muškarcu laska kada ga žena obožava i stavlja u centar pažnje. Međutim, mnogo više ga privlači cura koja zadržava svoju neovisnost i svijest o sebi čak i onda kada veza postane stabilna.

Idealno je kada oba partnera zadržavaju individualnost a ipak dobro funkcioniraju zajedno.

4. Ona je svjesna koliko joj partner znači

To što muškarce privlače neovisne djevojke, ne znači da im pašr stalna distanciranost. Oni vole žene koje otkrivaju svoju nježnu stranu i pokazuju im da će uvijek biti tu za njih.

Nema potrebe da mu izigravate majku i brinete o svakom njegovom postupku, nego da sitnim znacima pokažite da se može osloniti na vas.

5. Ona želi najbolje za njega

Muškarci obično ne vole da im djevojke neprekidno zapovijedaju i zanovetaju. Međutim, cijene svaki pokušaj da im pomognete da ostvare ciljeve, čak i kada to zahtijeva nešto oštriji razgovor. Mnoge žene puštaju muškarce da rade što hoće i misle da je nepristojno izazivati ​​ih da ponude više od sebe.

Ipak, oni se dive damama koje ih ohrabruju da srede život i riješe probleme.

Izvor: portaloko.hr


loading...