Osam vrsta zavođenja koje pale kod muškaraca

zavođenje, muškarci, cure
Portal she.hr donosi 8 vrsta zavođenja koje pale kod muškaraca. Isprobajte!

1. Jednostavnost

Muškarcu vole kad im cura jednostavno priđe i kaže 'Bok!'. Mnogi muškarci vole da je žena direktna i da preuzme kontrolu, ali na prijateljski i duhovit način. Osmijeh i jednostavno pitanje olakšati će početak razgovora.

2. Zadirkivanje

Zaigrane i zabavne cure zanimljive su svakom muškarcu. Muškarci se u svom društvu međusobno zezaju i na taj način grade povezanost i prijateljstvo. Ako se i djevojka tako ponaša, to će ga oduševiti.

3. Pristupačnost

Pristupačne cure koje se ne libe pokazati da su zainteresirane dobivaju veliki plus kod mušakaraca. Oni će lakše prići curi koja se ponekad odvoji od svojih prijateljica i društva. Sjednite blizu njega i započnite razgovor o jednostavnim temama. Još jedan savjet - obožavaju 'dame u nevolji'! Pa ukoliko ste inače jaka i samostalna žena, probajte igrati ulogu i isprobati kako ona djeluje na muški spol. Kad je ženi potrebna pomoć, muškarac će brže-bolje uskočiti, jer na taj način uživa u ulozi 'spasitelja'.

4. Govor tijela

Prijateljski govor tijela je jako važan u zavođenju. Mnoge žene ne shvaćaju da ponekad izgledaju ljutito i nedostupno. Položajem tijela mu pokažite da vas zanima, a ruke nikako ne smijete držati prekrižene jer tako izgledate odbojno i nedostupno.

5. Osmijeh

Kad vidi da se djevojka zabavlja i smije, muškarac će poželjeti upoznati je i postati dio njezinog života. Začudili biste se, ali osmijeh je muškarcima najseksi stvar na ženskom tijelu!

6. Dodirivanje

Ovlaš dodirnite njegovo rame, ruku, koljeno ili donji dio leđa. Muškarci obožavaju dodire, ali ne prenapadne.


7. Slušanje

Imponira im kada vide da su zanimljivi ženama i kada ih one podrobno i s interesom slušaju dok im pričaju o svom poslu i interesima.

8. Komplimenti

Pohvalite njegov izgled, pitajte ga gdje vježba... Kao i žene, i muškarci vole primati komplimente, a ovo je i savršena prilika da ga dodirnete kad već hvalite njegovo tijelo.