Osam vrsta seksa koje morate isprobati

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
No ispunjen seksualni život podrazumijeva cijeli spektar iskustava koja jednostavno morate isprobati.

Seks proširenih vidika

Parovi koji su dugo zajedno žude za uzbuđenjem, ali često ne znaju kako uzbuđenje postići. Isprobajte nove poze, promijenite mjesto za seks ili koketirajte sa seks igračkama. Izlazak iz seksualne rutine potiče povjerenje i bliskost među partnerima.

Redovan seks

Ne moraju svaki put frcati iskre kada vodite ljubav. I ne morate čekati savršeni trenutak ili raspoloženje kako biste se seksali. Seks je zdrav i seks, kakav god bio, povezuje partnere pa ga nastojte prakticirati redovito.

Seks s neugodnim trenutkom

Svima se ponekad tijekom seksa dogodi neki neugodan trenutak, no koliko god vam u tom trenutku bilo neugodno, neugodna situacija je odličan podsjetnik da je seks jedan surov čin, tipičan za Discovery Channel. Ne mora uvijek biti savršen!

Seks tijekom praznika

Kada ste na praznicima, vjerojatno nemate nikakvih briga koje vam se motaju po glavi. A upravo to je poželjna atmosfera za isprobavanje svega onoga što vam ne bi palo na pamet da niste na praznicima i da imate tisuću i jednu brigu na pameti. Seksajte se u autu, u moru, na plaži ili na brzinu, u wc-u kluba...izbor je samo na vama!

Uspavljujući seks

Gdje piše da svaki seks mora završiti orgazmom? Ok, Samantha seks bez orgazma ne bi priznala kao seks, ali ovdje govorimo o stvarnom životu. I svim onim trenucima kada ste toliko umorni da vam se tijekom seksa spavanje čini kao jako primamljiva ideja. E pa zašto seks ne bi poslužio za uspavljivanje? Po nama, definitivno najbolja metoda uspavljivanja...

Pomirbeni seks

Svima je dobro poznato da nije poželjno ići na spavanac ako ste ljuti. Mi se slažemo. Upravo iz tog razloga, preporučamo da se nakon svađe ludo, divlje, energično, nezaboravno dobro poseksate. I legnete u krevet sretni.

Utješni seks

Osjećate li se tužno, depresivno, povrijeđeno ili utučeno, seks može poslužiti kao odlična terapija. Zašto? Zato što je potpuna suprotnost navedenim osjećajima. Zato što je to čin topline, ljubavi, bliskosti. I zato što je ponekad, u takvim trenucima, upravo seks ono što želite.

Izvantjelesni seks

Ok, ne mislimo doslovno. Mislimo na seks koji se dogodi kada se poklope svi kozmički utjecaji na način da ste i vi i partner neopisivo napaljeni i izgarate od želje jedno za drugim. I onda se dogodi divlji, neobuzdani, naaajbolji seks ikada u vašem životu!

Izvor: cosmopolitan.hr