Osam stvari koje pale muškarce, a nemaju veze sa seksom

žena
Ovo je spisak apsolutno aseksualnih stvari koje pale muškarce i čine da se još više zaljube u vas!
1. Kada dođe kući i dočeka ga obilna i ukusna večera

Postoji ta omražena rečenica da put do srca muškarca ide preko želuca, ali iako ne podržavamo tradicionalnu ideju o ženi kao domaćici koja gosti muškarca- gospodara, postoji nešto u muškim genima što čini ovu scenu nevjerojatno privlačnom. Nazovite ga površnim, ali on će bez sumnje odljepiti ako ga dočekate sa večerom koju ste spremili samo za njega! Pa, kad je već tako, iskoristite tu činjenicu i ponekad ga iznenadite - on će to znati cjeniti.

2. Vi dok držite bebu u naručju

Iako ne planirate obitelj uskoro, a on se izbezumi svaki put kad vam menstruacija zakasni dan-dva, prizor vas i djeteta u naručju pokrenuti će u njemu potpuno novu, i vrlo nježnu, bujicu osjećaja.
3. Kada je bolestan, a vi mu donesete juhicu u krevet

Muškarci ponekad vole da se ponašaju kao djeca, a prehlada im je odličan alibi da to rade bez grižnje savjesti. Kada je ranjiv, budite pažljivi prema njemu, obavite koju obavezu umjesto njega i obavezno mu spremite domaću pileću juhicu. Oduševit će se!

4. Kada mu poklonite nešto bez povoda

Jer to znači da mislite na njega. Lijepo je dobiti poklon za godišnjicu, rođendan, Dan zaljubljenih i itd, ali pravu ljubav pokazujete kada to radite bez povoda. Plus, ako pokažete da dobro poznajete njegove želje i ukus, dobiti ćete još bonus poena.

5. Kada kuhate zajedno

Gotovo je nemoguće da ostanete kod kuće, posvetite se kuhanju i hranite jedno drugo, a da se to ne pretvori u romantičnu zabavu. Obucite se izazovno da biste dodatno začinili obrok.

6. Kada imate „rat golicanjem"

Svaki par ima tajni borilački klub, jer kada se golicate, valjate po krevetu, smijete na sav glas i ponašate potpuno otkačeno u paru, bujica endorfina preplaviti će vaše tijelo, a vi ćete se osjećati blisko i fantastično.

7. Kada spavate na njegovim grudima

Dobro, znamo da je neudobno, ali pružite mu zadovoljstvo bar ponekad. Jer kada se probudi prije vas i vidi vas tako ušuškane u njegovom naručju, ljubav će prštati poput vatrometa.

8. Kada mu ostavite simpatičnu poruku

Ne padajte na njegove fore „opake muškarčine", skoro svaki muškarac u sebi krije macu dobricu koja obožava simpatične romantične poruke. Garantiramo da bi čak i Steven Seagal cvrkutao od radosti kada bi mu žena napisala nešto duhovito i slatko i ostavila to na stoliću pored kreveta.

cosmopolitan.rs