Osam poruka bivšeg koje ne želite primiti

sms, žene, poruke, sms, poruke, SMS poruka, bivše ljubavi
1. Misliš li i dalje na mene?

Ultimativna poruka kojom bivši testira da li ti je i dalje stalo do njega, a stiže najčešće u trenutku kada nastaviš dalje sa životom. Što drugo reći nego - ignoriraj!

2. Nedostaješ mi!

Ovo je tip poruke koju vrlo često možeš primiti nakon što u izlasku s prijateljima naletiš na bivšu ljubav. Tada se spomenuti sjeti kako vam je bilo predivno zajedno i kako si ti divna osoba s kojom nikad nije trebao prekinuti. Iza ovakve poruke u većini slučajeva stoji želja za pomirenjem i ponovnim oživljavanjem prekinute veze.

3. Različite varijante poruka koje imaju samo jedan cilj - izazvati ljubomoru!

Ovakva poruka je toliko iritantna da izazove momentalno ludilo kod primatelja. Uglavnom je riječ o poruci u kojoj te, naprimjer, bivši pita kako se zove ono mjesto gdje ste bili za vrijeme ljetnih praznika. Ono što prvo možeš (uz ludilo, naravno) osjetiti je nalet ljubomore, ukoliko ti je i dalje stalo, a nakon toga otvara se i Pandorina kutija s pitanjima poput: Planira li odvesti na naše mjesto nekog drugog? Jedini logičan odgovor je slanje poruke poput linka i teksta 'Dopusti mi da ti izguglam' ili još bolja opcija - potpuno ignoriranje.

4. I dalje mislim na tebe.

Upravo je bio na koncertu tvog najdražeg benda i netom nakon toga si mu počela užasno nedostajati. Nekad je u pitanju poruka simpatičnog, slatkog sadržaja, no prije nego što išta odgovoriš - sjeti se da je bivša ljubav bivša s razlogom, piše Seventeen.

5. Molim te, odgovori mi.

Ovo je poruka koju ćeš najčešće primiti u ranoj fazi prekida ili kad na Facebooku ili Instagramu osvane slika tebe u društvu njemu nepoznatog lica. U takvom trenutku, bivši se sjeti što mu je 'iskliznulo' iz ruke, no već je poprilično kasno...

6. Samo provjeravam kako si.

Iako ova poruka na prvu loptu može zazvučati nedužno, ona se zna ponavljati u nekoliko navrata nakon prekida veze. Na taj način bivši ti ne dopušta da nastaviš dalje sa životom bez njegovog prisustva.

7. Tko je ova brineta na novoj slici?

Tip poruke kojoj je čista namjera da kod tebe stvori ljubomoru i dodatno pojača ranjivo stanje u kojem se nalaziš nakon prekida. Ovo je jedan od lošijih primjera izazivanja ljubomore koji u tebi može samo izazvati osjećaj žaljenja.

8. Hej, vidim da se dobro zabavljaš. Nadam se da si dobro.

Poruka koju uglavnom možeš primiti nakon što bivši pregleda tvoj Instagram ili Facebook profil i shvati da ti je sasvim dobro i bez njega. Ovakav tip poruke ti se može učiniti simpatičnim, dok ne shvatiš da ti je život puno bolji bez njega. Neka tako i ostane.


Tportal.hr