Ornela Vištica: Prvi put na filmu i odmah u Cannes!

Ornela Vištica, Mostar, Ornela Vištica, Bojan Bogdanović, ljubav, Ornela Vištica, Bojan Bogdanović, Ornela Vištica, rtl, nova tv, Milan Bandić, Ornela Vištica, film, Ornela Vištica, Ornela Vištica, Ornela Vištica, demant, Ornela Vištica, prekid, veza, Ornela Vištica, Međugorje, Ornela Vištica, Mostar, ljepotica, Ornela Vištica
...Vuka Markovića u kojem igra glavnu žensku ulogu ove godine prikazati na jednom od najprestižnijih filmskih festivala, onom u Cannesu.

Ove godine među mnogim filmskim zvijezdama na glamuroznom filmskom festivalu u Cannesu naći će se i lijepa mostarska glumica Ornela Vištica. Naime film 'Refleksije' crnogorskog redatelja Vuka Markovića, u kojem glumi, imat će svečanu premijeru ovog svibnja u Cannesu. Ponosna zbog uspjeha filma, Ornela je vijest otkrila na svom profilu na Instagramu:

'Prvi put na filmu i, eto, ode film na Cannes Film Festival :)) kakva sretnica', napisala je glumica.
Naime uloga u drami 'Refleksije', u kojoj igra majku bolesnog djeteta čiji otac postaje plaćeni ubojica samo da bi mogao izliječiti sina, 26-godišnjoj Mostarki je prva filmska uloga. Dosad je uglavnom glumila u hrvatskim televizijskim serijama.

'Prije godinu dan kontaktirao je sa mnom crnogorski redatelj i veliki filmofil Vuk Marković. Poslao mi je dva scenarija - jedan za veći projekt, a drugi za niskobudžetni. Molio me da dođem u Crnu Goru i da prvo napravimo niskobudžetni film. Moram priznati da sam u početku bila skeptična, ali sam na kraju ipak otišla na razgovor. Kad sam stigla, odmah sam dobila crnogorski broj telefona. Bilo je to presmiješno jer sam se tada baš vratila iz Srbije i imala sam kod sebe pet mobitela te više nisam znala koji kad zvoni. Krenuli smo obilaziti lokacije na kojima bismo snimali film, a za vrijeme obilaska uspjeli smo izvući živu glavu jer smo imali manju automobilsku nesreću na cesti prema Cetinju, zaglavili smo se s autobusom na cesti. Na svu sreću, sve je dobro završilo i pamtim to kao iskustvo više. Tih dana upoznala sam jako puno ljudi u Crnoj Gori. Moram istaknuti da su svi bili jako susretljivi prema meni, kao i producent, inače Nizozemac. Lijepo je bilo biti svaki dan u drugom gradu i upoznavati drugačije ljude. U to vrijeme ondje je bio popularan 'Larin izbor', tako da im je bilo drago vidjeti me i u njihovom kraju. Bila sam najviše smještena u Perastu, gradiću uz more u Bokokotorskom zaljevu. To je bilo moje mjesto inspiracije, motivacije i odmora. Na odlasku sam rekla - vraćam se ponovno i snimamo film', prisjetila se Ornela prije mjesec dana u razgovoru za tportal nekih detalja koji su je ohrabrili za novi filmski izazov.


Tportal.hr