FOTO  One su fit i prije ljeta- pogledajte kako samo vjezbaju Miss Universe Hrvatske!

Hrvatska zemlja, miss, vježbanje
...nekadašnje nositeljice titule Miss Universe Hrvatske te aktualna misica Ivana Mišura tako razmišljaju tijekom cijele godine te su i dalje u zavidnoj formi.

Renata Lovrinčević , Miss Universe Hrvatske 2000., po struci prof.kineziologije na poslu u teretani u Splitu boravi svaki dan kao osobni trener prateći i usmjeravajući svoje klijente stoga nerijetko vježba po nekoliko sati dnevno. Marijana Kužina, MUH 1999. odabrala je pak posve drugačiji trening, Ana's sensual fitness kao poseban oblik fitnessa koji kombinira pilates, yogu te ples na šipci.

Ivana Paris, MUH 2002., Ivana Delač, MUH 2003.,Jelena Glišić, MUH 2005.,Biljana Mančić, MUH 2006., Sarah Ćosić, MUH 2009. i Melita Fabečić MUH 2013. obožavaju i prakticiraju tjelovježbu tijekom cijele godine i kombiniraju različite vježbe 2-3 puta tjedno.

Ivana Mišura, aktualna misica vježbala je uz osobnog trenera pripremajući se za svjetski izbor Miss Universe, a s treninzima je nastavila i dalje.

 

Marljivo vježbajući , svaka na svoj način, čuvajuci ljepotu tijela i svoje zdravlje pravilnom ishranom i boravkom na svježem zraku nekadašnje misice pravi su primjer svim mladim djevojkama i budućim ljepoticama, finalisticama ovogodišnjeg izbora, koje će se u početkom lipnja u Zagrebu natjecati za prestižnu titulu Miss Universe Hrvatske 2015.